|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Wymiana łożysk przód |
Autor |
Wiadomość |
Paweł Molenda
witamy nowego
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 26-08-2008, 19:10 Wymiana łożysk przód
|
|
|
Pomoc na temat wyminay łożysk
** Dodano: 26-08-2008, 20:10 **
Witam
Może ktoś pomóc w związku z wymianą łożysk w Tipo? |
|
|
|
|
akj3
Pomógł: 26 razy Wiek: 38 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 1108 Skąd: Orońsko
Województwo: Mazowieckie
Zaproszone osoby: 1
|
|
|
|
|
Paweł Molenda
witamy nowego
|
Wysłany: 27-08-2008, 21:01
|
|
|
No dzięki przeglądałem, szukałem ale widocznie za słabo. Mam nadzieje że se poradzę |
_________________ Tipo 1,6 `90 LPG |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 29-08-2008, 17:41
|
|
|
poradzisz sobie spokojnie z wymianą łożyska, tylko spokojnie i dokadnie jak pierwszy raz co by czegoś nie uszkodzić... jedyne co to pamiętaj by mieć prasę najleipej skądś by nowe wprasować łożysko w zwrotnicę z piastą oraz by przy dokręcaniu nakrętki na półoś na końcu prawie nie przegiąć z siłą... bo to też pomaga łożysku w padnięciu... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|