Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Białe SW w Poznaniu
Autor Wiadomość
Y@nek 

Wysłany: 25-05-2005, 17:39   Białe SW w Poznaniu

No Poznaniacy , od jutra do niedzieli kręcę się po Poznaniu , rejestracja "DJ" jak mnie któryś namierzy to stawiam piwo :partyman:
No i napewno wdepnę powędkować na Warte w okolicach Lubonia.

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 26-05-2005, 08:42   

;) Ja wczoraj jezdzilem z kumplem jego Omega 2.0 benzyna automat (ogolnie wygodne autko, ale 2.0 z automatem to porazka...) i jechakem w kierunku Poznan-> Kościan, to kurka az zamaralem z wrazenia! Po Poznaniu na dzien tyle Tempr nie widze na dzien co tam! Normalnie z 7 RÓŻNYCH Tempr albo mijalem albo jak bylem w Kościanie to widzialem jak sie krecily.

Yanek, wez ulotki klubowe i jak bys kogos "dorwal" to wkladaj za szybe ;)

Y@nek 

Wysłany: 29-05-2005, 16:42   

miszko napisał/a:
;) Ja wczoraj jezdzilem z kumplem jego Omega 2.0 benzyna automat (ogolnie wygodne autko, ale 2.0 z automatem to porazka...) i jechakem w kierunku Poznan-> Kościan, to kurka az zamaralem z wrazenia! Po Poznaniu na dzien tyle Tempr nie widze na dzien co tam! Normalnie z 7 RÓŻNYCH Tempr albo mijalem albo jak bylem w Kościanie to widzialem jak sie krecily.

Yanek, wez ulotki klubowe i jak bys kogos "dorwal" to wkladaj za szybe ;)

No co ty ? zrobiłem po Poznaniu chyba ze 150 km. (tak to jest jak się ma trzy kobiety na pokładzie) i nie zauważyłem żadnej Tempry , a rozglądałem się dobrze.
Natomiast Tipków była cała masa , nawet kilkukrotnie parkowałem pod różnymi centrami handlowymi obok Tipków , ale żaden nie miał oznaczeń klubowych.
A jeśli chodzi o ulice , to masakra #-o są takie po których śmigasz 90km. płaskie jak stół , ale większość przypomina tor przeszkód dla aut terenowych.
Nie ma się co dziwić że zawieszenia Fiatów nie wytrzymują :)

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 29-05-2005, 17:48   

Y@nek napisał/a:
No co ty ? zrobiłem po Poznaniu chyba ze 150 km. (tak to jest jak się ma trzy kobiety na pokładzie) i nie zauważyłem żadnej Tempry , a rozglądałem się dobrze.

Własnie tez bylem w szoku. Po Poznaniu widac Tempry przemykajace, ale mowie Ci pojechalem do Kosciana (z jakies 30-40km od Poznania) i masakra. Myslalem ze ktos sobie jakis zlot zrobil :P Ale nie jezdzily razem, tylko jak stalem w korkach czy jak przejezdzalem to widzialem je.
Y@nek napisał/a:
A jeśli chodzi o ulice , to masakra są takie po których śmigasz 90km. płaskie jak stół , ale większość przypomina tor przeszkód dla aut terenowych.
Nie ma się co dziwić że zawieszenia Fiatów nie wytrzymują

A to jest prawda. Sa tu ulice w miare dobre i sa tez takie gdzie plobmy z zebow mozna sobie powybijac!

Odpowiedz do tematu