|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Białe SW w Poznaniu |
Autor |
Wiadomość |
Y@nek
Wiek: 59 Dołączył: 01 Gru 2004 Posty: 87 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 25-05-2005, 17:39 Białe SW w Poznaniu
|
|
|
No Poznaniacy , od jutra do niedzieli kręcę się po Poznaniu , rejestracja "DJ" jak mnie któryś namierzy to stawiam piwo
No i napewno wdepnę powędkować na Warte w okolicach Lubonia. |
_________________ Janek
Tempra SW 1,6 i.e. |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 26-05-2005, 08:42
|
|
|
Ja wczoraj jezdzilem z kumplem jego Omega 2.0 benzyna automat (ogolnie wygodne autko, ale 2.0 z automatem to porazka...) i jechakem w kierunku Poznan-> Kościan, to kurka az zamaralem z wrazenia! Po Poznaniu na dzien tyle Tempr nie widze na dzien co tam! Normalnie z 7 RÓŻNYCH Tempr albo mijalem albo jak bylem w Kościanie to widzialem jak sie krecily.
Yanek, wez ulotki klubowe i jak bys kogos "dorwal" to wkladaj za szybe |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Y@nek
Wiek: 59 Dołączył: 01 Gru 2004 Posty: 87 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 29-05-2005, 16:42
|
|
|
miszko napisał/a: | ;) Ja wczoraj jezdzilem z kumplem jego Omega 2.0 benzyna automat (ogolnie wygodne autko, ale 2.0 z automatem to porazka...) i jechakem w kierunku Poznan-> Kościan, to kurka az zamaralem z wrazenia! Po Poznaniu na dzien tyle Tempr nie widze na dzien co tam! Normalnie z 7 RÓŻNYCH Tempr albo mijalem albo jak bylem w Kościanie to widzialem jak sie krecily.
Yanek, wez ulotki klubowe i jak bys kogos "dorwal" to wkladaj za szybe |
No co ty ? zrobiłem po Poznaniu chyba ze 150 km. (tak to jest jak się ma trzy kobiety na pokładzie) i nie zauważyłem żadnej Tempry , a rozglądałem się dobrze.
Natomiast Tipków była cała masa , nawet kilkukrotnie parkowałem pod różnymi centrami handlowymi obok Tipków , ale żaden nie miał oznaczeń klubowych.
A jeśli chodzi o ulice , to masakra są takie po których śmigasz 90km. płaskie jak stół , ale większość przypomina tor przeszkód dla aut terenowych.
Nie ma się co dziwić że zawieszenia Fiatów nie wytrzymują |
_________________ Janek
Tempra SW 1,6 i.e. |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 29-05-2005, 17:48
|
|
|
Y@nek napisał/a: | No co ty ? zrobiłem po Poznaniu chyba ze 150 km. (tak to jest jak się ma trzy kobiety na pokładzie) i nie zauważyłem żadnej Tempry , a rozglądałem się dobrze. |
Własnie tez bylem w szoku. Po Poznaniu widac Tempry przemykajace, ale mowie Ci pojechalem do Kosciana (z jakies 30-40km od Poznania) i masakra. Myslalem ze ktos sobie jakis zlot zrobil Ale nie jezdzily razem, tylko jak stalem w korkach czy jak przejezdzalem to widzialem je.
Y@nek napisał/a: | A jeśli chodzi o ulice , to masakra są takie po których śmigasz 90km. płaskie jak stół , ale większość przypomina tor przeszkód dla aut terenowych.
Nie ma się co dziwić że zawieszenia Fiatów nie wytrzymują |
A to jest prawda. Sa tu ulice w miare dobre i sa tez takie gdzie plobmy z zebow mozna sobie powybijac! |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|