|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Zasady Zamieszczania Ogłoszeń |
Autor |
Wiadomość |
roger
Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 86 Skąd: Łódź
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 25-04-2005, 18:14 Zasady Zamieszczania Ogłoszeń
|
|
|
WITAM
Odnośnie zamieszczania informacji o warsztatach i sklepach w Waszych rejonach:
1 - Będą tworzone temat dotyczące konkretnych miejscowości np Warszawa , Łódż , Kraków , Poznań itd. (oczywiście tam będzie można wpisywać nawet z danego regionu)
2 - W tematach podajemy konkretne dane (adresy , telefony , godziny otwarcia , bliższe informacje lokalizacji itd.)
3 - Nie piszemy innych informacji np. "że tam byłem , że w ASO robią lepiej , że jak znajde te dane to dokładnie podam itp." dosłownie nic co poza punktem nr. 2 żeby nie robił się niepotrzebny bałagan
P.S. Dotychczasowe dane napisane będą przerabiane i tworzone w tematy , pozostałem z przykrością będę usuwał -wybaczcie ale poprostu żeby było wszystko jasne klarowne i łatwe do odszukania np. zobaczcie jak zrobiłem odnosnie Łodzi |
_________________ TEMPRA 1.6 ie 91r srebrny metalic DIGITAL sprzedana
www.rogerodriver.bo.pl
rogero75@gmail.com
VW CARAWELLE 95r. 2.5 ben+gaz 8+1 (TAXI) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|