|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Plany autostrad ... |
Autor |
Wiadomość |
schab
Pomógł: 25 razy Wiek: 66 Dołączył: 13 Paź 2006 Posty: 616 Skąd: Radziszów k. Krakowa
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 20-04-2007, 11:19 Plany autostrad ...
|
|
|
Plany autostrad :
|
|
|
|
|
MiKuS
Pomógł: 6 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 612 Skąd: TcZeW
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 20-04-2007, 12:05
|
|
|
No tak, czyli z Autostrad Jeden Wielki Ch*j
a tan na prawde to coś sie chyba polepszy w zwiazku z Prowadzeniem przez Polske ME 2012... |
_________________ Tipo 1.4 Gaźnik |
|
|
|
|
KRT
Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 397 Skąd: Kraków - NH
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 20-04-2007, 12:13
|
|
|
No dostaniemy 2012 euro czyli około 8000zł |
_________________ NieCh MoC BędZie Z waMi WaRiAtaMi Tipo 2.0 8v <-rozbity Calibra C20NE |
|
|
|
|
GrzesiekK.
Pomógł: 43 razy Wiek: 43 Dołączył: 17 Paź 2006 Posty: 1290 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 20-04-2007, 12:45
|
|
|
Powiem tyle, poniekąd rozwój autostrad znaczy dla mnie tyle że będę miał dużo więcej pracy ale wcale mnie to nie cieszy, dopiero się jaja zaczną dziać :/
Pracuję w energetyce, moja firma głownie wykonuje przebudowy linii energetycznych, prowadzimy je w dużej mierze przy budowie nowych dróg, plus robimy ich oświetlenie itp. Wygranie przez Polskę organizacji euro 2012 spowoduje budowę na siłę w pośpiechu, już w tej chwili drogowcy zaczynają kląć bo będą bardzo krótkie terminy realizacji poszczególnych inwestycji i masa błędów/nie do końca uzgodnionych projektów na nowe drogi, budynki, obiekty energetyczne które muszą powstać przed 2012 rokiem. Jedno jest pewne, na pewno poprawi się sprawa dróg w naszym kraju, musi powstać też nowa autostrada łączącą centrum kraju [Warszawa] z Kijowem -co mnie akurat cieszy bo będzie biegła przez lubelszczyznę.
Ale powiem tyle, szykujcie się na drogowy chaos w kraju, wieczne ograniczenia ruchu, zamykane odcinki dróg itp. ale jak to się mówi: "coś za coś" |
_________________ FIAT TIPO 2.0 SEDICIVALVOLE - sprzedane ... pozostały miłe wspomnienia ...
ALFA ROMEO 156 3,0 V6 24V 231KM@288Nm <= a tą zbudowałem sobie sam ;]
ALFA ROMEO GT 3,2 V6 24V 248KM@302Nm - daily car żony, koszyk na zakupy |
|
|
|
|
avenger85
Pomógł: 6 razy Wiek: 39 Dołączył: 18 Lut 2007 Posty: 571 Skąd: Ostrowiec Św.
Województwo: Świętokrzyskie
|
Wysłany: 20-04-2007, 21:07
|
|
|
oby kasa którą dostaniemy od unii trafiła faktycznie na budowy dróg ... w sumie to raczej panowie z unii będą kontrolować żeby kasa przez nich wyłożona trafiła gdzie trzeba więc raczej na 100% stan dróg się polepszy a na pewno tych dojazdowych do miast w których odbędzie się "impreza" ... szkoda tylko że do 2012 roku wymienię zawieszenie 5 razy |
_________________ Fiat Tipo 2.0 8V |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|