|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
typ klocków?? |
Autor |
Wiadomość |
eron
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 29-01-2008, 19:38 typ klocków??
|
|
|
jest może ktoś kto wie jak sie sprawdza typ klocków bęz ich ściągania?? bo w sklepie mi powiedziała że mam przyjść z klockami bo są dwa typy a ja nie wiem jaki posiadam, będe wymieniał w garażu na odludziu i nie zabardzo mi się uśmiecha tyrać taki kawał:( z góry dzięki za pomoć........ |
_________________ Nowy fiat, on także jest częścią naszej histori. |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 29-01-2008, 21:18
|
|
|
no cóż, faktycznie bywają 2 typy... raz wyciągasz i sprawdzasz i pamiętasz na przyszłość
możesz na odludziu je wyjąć i spróbować wszelkie symbole odczytać, może jeszcze coś jest czytelne...
jeśli nie jest, to je chociaż odrysuj ołówkim na kartce dookoła dokładnie, bo są większe i ciut mniejsze; wg kartki dopasujesz...
ew. pod sklepem zdjąć koło (to jest chwila) i widzisz zacisk, średnio-dokładnie, ale może Ci pomoże po przyłożeniu na próbę 'nowych' klocków |
|
|
tipacz
Pomógł: 85 razy Wiek: 38 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 3093 Skąd: Andrychów/Zagórnik
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 5
|
Wysłany: 29-01-2008, 21:36
|
|
|
eron,
Zrób zdjecie docisku bo faktycznie były dwa typy i a za pierwszym razem kupiłem złe i musiałem wymieniac. |
_________________ Tipo 1,4 SX LPG 1994r quartz metalic engine 160A1.046 - odjachało...
jest Passat B5 1,8 20V Syncro - pali tyle ile wlejesz...
|
|
|
|
|
eron
|
Wysłany: 31-01-2008, 15:04
|
|
|
w sumie to zrobie tak że kupie dwa typy a ten nie pasujący oddam:) dzięki wam all:D |
_________________ Nowy fiat, on także jest częścią naszej histori. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|