|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Tipo nie zapala !! pomocy |
Autor |
Wiadomość |
DIRECT
witamy nowego
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 01-06-2007, 15:44 Tipo nie zapala !! pomocy
|
|
|
Witam
Mam problem z Tipo 1.6 (1991r)….
Zabrałem się za spawanie tłumika ..oczywiście na początku odpiąłem akumulator ….pospawałem tłumik … i podpiąłem akumulator, a autko nie chce zapalić!!!
Co mogło się stać?? Przecież odpiąłem akumulator !! |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 02-06-2007, 22:07
|
|
|
o, widzę kolega z Bielska... Bielska - Białej?... jak odpiąłeś akumulator a klemy zabezpieczyłeś to niby się nie powino nic stać, jeśl itylko tłumik spawałeś.... chyba, że coś zahaczyłeś lub naprawdę miałeś jakeiś niezłe przepięcie i niezłego pecha i coś poszło...
a jak to jest jak nie chce zapalić? kręci? kręcisz ale nie zapala?
jest iskra podczas kręcenia czy nie ma a świece mokre i zalane może?
wykręć jakąś i zobaczy czy podczas próby zapalenia przy kręceniu amsz w ogóle iskrę; może CPW akurat się skończył... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|