|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Zmienilem deske digital na analog w dedrze! szukam pomocy |
Autor |
Wiadomość |
Daniec
witamy nowego
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 14-07-2006, 19:10 Zmienilem deske digital na analog w dedrze! szukam pomocy
|
|
|
witam wszystkich udalo mi sie zmienic bez wiekszego problemu deske digital na analog w Lancia Dedra! (To ten sam model co Tempra tylko pod szyldem Lancia) Jedynie mam problem z podlaczeniem dwoch rzeczy i szukam pomocnej dloni kto moze mi cos doradzic mianowicie : nie moge podlaczyc wskaznika temperatury wody i oswietlenia deski ! Pozatym wszystkie wskazniki lampeczek , predkosciomierz, wskaznik paliwa , economizer, check , dziala bez zarzutow. Tak wiec jezeli ktos ma jakis schemacik podlaczenia deski digital i analog z opisem wiazek kabli prosilbym bardzo ewentualnie jakies sugestie! Mysle ze w Temprze tez nie bedzie broblemu z podmiana z digital na analog ! jezel ktos sie zdecyduje na podmianke moge w czyms pomoc ! |
|
|
|
|
romano
Pomógł: 56 razy Dołączył: 09 Sty 2005 Posty: 2132 Skąd: Chorzów
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 14-07-2006, 21:33
|
|
|
tu masz trochę schematów eklektrycznych, są opisane również wyjścia w deskach analog i digital, stronka jest po niemiecku i dotyczy tipo |
_________________ Fiat Tipo 1.6 gaźnik RIP
Nissan Primera P11 SR20DE
Nissan Primera P11.144(lift) SR20DE
|
|
|
|
|
Daniec
witamy nowego
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 14-07-2006, 23:19
|
|
|
dzieki ! bardzo mi pomogles a ze zapytam, a polskiej wersji nie wiesz gdzie mozna znalezc jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam |
|
|
|
|
romano
Pomógł: 56 razy Dołączył: 09 Sty 2005 Posty: 2132 Skąd: Chorzów
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 15-07-2006, 14:30
|
|
|
Cytat: | dzieki ! bardzo mi pomogles a ze zapytam, a polskiej wersji nie wiesz gdzie mozna znalezc jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam |
Z polską wersją się nie spotkałem, więc nie pomogę |
_________________ Fiat Tipo 1.6 gaźnik RIP
Nissan Primera P11 SR20DE
Nissan Primera P11.144(lift) SR20DE
|
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 17-07-2006, 09:44
|
|
|
Można by sie pokusić o wersje w PL. Przetłumaczyć to i wrzucic do nas gdzies.
Po drugie, Sloneczna już robił taka modyfikację, tutaj troche
http://forum.tempra.org/v...ighlight=#47492
Poszukaj wieciej postów jego, miał jeszcze wieciej zdjec. Moze napisz do niego to Ci pomoże! |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|