|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Rozpiska pinów 2,0 8v, schemata isntalacje elektrycznej sil |
Autor |
Wiadomość |
mac1us
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Cze 2011 Posty: 147 Skąd: Radziszów Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 18-04-2012, 13:56 Rozpiska pinów 2,0 8v, schemata isntalacje elektrycznej sil
|
|
|
Ma ktoś może rozpiskę pinów na kompie do Tempry 2,0 8v oraz schemat instalacji elektrycznej silnika.
Wiązka w mojej Tempry jest dość dziwna, bo kostka do cewki zapłonowej idzie do instalacji elektrycznej do środka. Z podłączeniami wiązki silnikowej do budy też miałbym sporo roboty. Dzisiaj wyciągnę całą instalacje z Tempry i obadam co i jak, ale prościej, szybciej byłoby mi odpalić auto na innej wiązce.
Robiąc mały misz masz sterowania z 8v i 16v wszystko w wiązce mi się ładnie zgra, ale nie wiem czy lub jak bardzo będę musiał przerobić wtyczkę do kompa.
Teoretycznie odpaliłbym na kompie od 16v, ma on jednak inną mapę i autoadaptację co już go dyskwalifikuje, bo auto ma gaz. |
|
|
|
|
Jelcyn
Pomógł: 59 razy Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3248 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 18-04-2012, 14:20
|
|
|
W dziale download szukałeś? Wydaje mi się, że powinno być.
Ps.: jak znajdziesz i będziesz miał problem ze ściągnięciem (brak VIP) to pisz do mnie, coś poradzimy |
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA |
|
|
|
|
zuladaniel
witamy nowego
|
Wysłany: 27-08-2012, 22:13
|
|
|
mogę ci przysłać schematy |
|
|
|
|
KrzychuB
Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Zaproszone osoby: 1
|
|
|
|
|
mac1us
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Cze 2011 Posty: 147 Skąd: Radziszów Kraków
|
Wysłany: 27-08-2012, 23:02
|
|
|
Chyba nie, ale dla potomności napisze jak się sprawa skończyła. Odpaliłem swoje auto na wiązce od 2,0 16v z komputerem 2,0 8v nic nie przerabiałem, nic nie sprawdzałem, wszystko było ok, błędów nie wywalało. A aktualnie silnik z mojej Tempry 4x4 jeździ u taty w Dedrze, na osprzęcie i komputerze z 1,8 8v też jest git. Ostatnio zrobił kurs na wakacje nad morze w szybkim tempie, na gazie zero problemów. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|