|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
[Benzyna] TIPEK O MOCY MNIEJSZEJ NIŻ 126 P - POMOCYYYYYY |
Autor |
Wiadomość |
deejaydee
witamy nowego
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 07-07-2007, 17:56 [Benzyna] TIPEK O MOCY MNIEJSZEJ NIŻ 126 P - POMOCYYYYYY
|
|
|
powitka for @LL , mam problem mój tipek osiąga maksymalnie 80 km/h przy dobrym wietrze 85 km czuję się jakbym jechał drezyną ...szlaczek mnie trafia bo to mój pierwszy samochód a jeszce nigdy nie jechałem nim normalnie. jeżeli chodzi o moc to ma koło 40-50 % jest to rok 90`- 1,6 Kat i.e. z mono wtryskiem wymieniłem mu kable wysokiego ... świece , hamulce itp. mam już rozżąd tylko muszę jeszcze kupić zimering bo leje olejkiem po pasku on podobno jest jakiś nietypowy bo ma 2 wałki mam wielki problem z zapłonem - nie idzie go ustawić zawsze pluje i wybucha cosik tam pod filterkiem - nie znam się kompletnie na mechanice ale może ktosik z was też miał takie problemy ... pls o pomoc z gooory dziękówka Moderowany: | nie pisz pogrubionymi, tego typu krzyk jak i TEGO TYPU KRZYK w tym wypadku nie są potrzebne; wierz mi, jak ktoś tylko może to Ci pomoże, podpowie, a 'krzyczenie' bez powodu wręcz może być odebrane natrętnie czy odstraszająco... pzdr; 'krzyk' usunąłem |
|
_________________ deejaydee |
|
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 07-07-2007, 18:55
|
|
|
deejaydee napisał/a: | nie znam się kompletnie na mechanice |
i to jest powód żeby autko oddać do dobrego czarodzieja mechanika....
uszczelka pod głowicą
** Dodano: 07-07-2007, 19:56 **
mierzyłeś ciśnienie w cylindrach?? |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
deejaydee
witamy nowego
|
Wysłany: 07-07-2007, 19:13
|
|
|
I tak właśnie zrobię tylko muszę troszkę funduszy nazbierać ......oddam go na badania najpierw, i już chyba mi powiedzą co jest trumf też mi się gata zachciało ... heheh ale tylko dlatego że tipki mi siępodobają a mój jest w werrsji electriś bugi eheh wszystko ele. |
|
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 07-07-2007, 19:16
|
|
|
kupiłeś go w takim agonalnym stanie? ile czasu masz już tipka? |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
deejaydee
witamy nowego
|
Wysłany: 07-07-2007, 19:23
|
|
|
Kupiłem go rok temu i tyle stał borok na podwórku , nie był odpalany ! włincz gygy to poklikamy .... |
|
|
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 07-07-2007, 21:00
|
|
|
deejaydee napisał/a: | ! włincz gygy to poklikamy .... |
Nie pukaj tyle głową w sciane bo sobie krzywde zrobisz, po drugie poprawna polszczyzna jest tutaj preferowana bardziej niż slang podwórkowo-młodzieżowo-czatowy. po trzecie jeśli nie wykonałeś podstawowych pomiarów to z fusów nikt Ci nie wywróży dlaczego jest tak a nie inaczej. |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|