Ninja powiedzial... |
Autor |
Wiadomość |
Ninja
Pomógł: 5 razy Wiek: 46 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 762 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 02-02-2007, 23:30 Ninja powiedzial...
|
|
|
Mowie do mojej kobiety przez GG:
"a jutro wsiadasz na gorace krzeslo i zawijamy . Nie bede z toba na pokladzie zamykał szafy bo moglibysmy zadać dzide"
Nie zrozumiała
potem mi mowi: ide do łazienki
a ja: tylko dobrze sie łam przed łukiem i hebli uzywaj bo dzwona zaliczysz...
a ta: moj bolid w boxie bo zepsuty.
...pojechani jestesmy
|
|
|
irekub
Wiek: 54 Dołączył: 04 Sty 2006 Posty: 239 Skąd: Brzeźnica
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 03-02-2007, 06:24
|
|
|
Ni grama nie kumam. Ale jestem już taki dawny że hej! |
_________________ Irek
Tempra1 1,6+LPG 95r 287000km
Tempra2 1,6+LPG 95r 149000km
Stosując znaki interpunkcyjne i zasady ortografii wyrażasz szacunek dla czytających Twoje posty
http://www.tempra.org/images/userbar/tttblue.jpg |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 03-02-2007, 09:55
|
|
|
a ja raczej tak ale motogadka od dojechaniu do łazienki.... |
|
|
YaSIu
Pomógł: 2 razy Wiek: 45 Dołączył: 13 Mar 2006 Posty: 154 Skąd: Świdnica
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 03-02-2007, 10:12 Re: Ninja powiedzial...
|
|
|
Ninja napisał/a: | Mowie do mojej kobiety przez GG:
"a jutro wsiadasz na gorace krzeslo i zawijamy . Nie bede z toba na pokladzie zamykał szafy bo moglibysmy zadać dzide"
Nie zrozumiała
potem mi mowi: ide do łazienki
a ja: tylko dobrze sie łam przed łukiem i hebli uzywaj bo dzwona zaliczysz...
a ta: moj bolid w boxie bo zepsuty.
...pojechani jestesmy
|
Hahahahahaha Ninja Ty to jesteś gość, bez Ciebie nie było by tak wesoło na forum i tylu sprzecznych opiń |
_________________ Był Mercury Cougar V6 3.8 --- jest Tipo 1.6 LPG 835C1000 już ponad 270kkm. |
|
|
|
|
Ninja
|
Wysłany: 03-02-2007, 11:10
|
|
|
juz tłumacze:
czyli:
jutro wsiadasz na fotel pilota ( w tym wypadku pasażera) i jedziemy. Nie bede jadąc z Toba zamykał licznika bo moglibysmy wypaśc z drogi.
"tylko dobrze sie łam przed łukiem i hebli uzywaj bo dzwona zaliczysz... "
czyli:
tylko dobrze wchodz w zakret i hamulcow uzywaj bo mozesz miec wypadek.
"moj bolid w boxie bo zepsuty." - poprostu naprawde jej sie zepsuł Seat Toledo i stoi w garazu.
|
|
|
Jacacenty
Pomógł: 13 razy Wiek: 40 Dołączył: 26 Lis 2004 Posty: 991 Skąd: Dillenburg
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 03-02-2007, 12:43
|
|
|
Ninja, upalasz nielegala... |
_________________ *** \=/ *** |
|
|
|
|
Ninja
|
Wysłany: 03-02-2007, 13:03
|
|
|
Jacacenty napisał/a: | Ninja, upalasz nielegala... |
jak białe spadło z nieba to zatańczyłem zupe i na upalanie, kręcić hołki. Dobrze ze na goracym krzesle nie bylo lotnika. Zawijałem niezle.Cały czas łycha.
subaru pieknie składa sie do slajdu, napad w blokach i rzuciłem psa. Co chwile ciągnąłem rekaw albo jazda na wahadełko. Ciekawe ile jeszcze takiej jazdy bloki mi wytrzymają. Kloce to pewnie tam w stanie zerowym są. Dobrze ze nie mam tapczanu i nie bylo wyrypu bo by była jazda na Big Maka. Na szczescie nie zadałem dzidy i nie rozwiesiłem samochodu. |
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 03-02-2007, 21:29
|
|
|
no, tu zrozumiałość spadła do 70% (wątpliwości)... powinieneś translator stworzyć, słownik jaki; perwszy post jeszcze zdekodowałem, jedynie że o fotel pilota a nie kierowcy chodzi się pomyliłem, czyli niewiele ... ale tutaj już ciężej ale też co region, branża i ludzie to slang... |
|
|
Jacacenty
|
Wysłany: 03-02-2007, 21:46
|
|
|
... widzę, że upalasz |
|
|
|
|
Ninja
|
Wysłany: 04-02-2007, 00:15
|
|
|
Jacacenty napisał/a: | ... widzę, że upalasz |
ma sie rozumiec.
Cytat: | jak białe spadło z nieba to zatańczyłem zupe i na upalanie, kręcić hołki. Dobrze ze na goracym krzesle nie bylo lotnika. Zawijałem niezle.Cały czas łycha.
subaru pieknie składa sie do slajdu, napad w blokach i rzuciłem psa. Co chwile ciągnąłem rekaw albo jazda na wahadełko. Ciekawe ile jeszcze takiej jazdy bloki mi wytrzymają. Kloce to pewnie tam w stanie zerowym są. Dobrze ze nie mam tapczanu i nie bylo wyrypu bo by była jazda na Big Maka. Na szczescie nie zadałem dzidy i nie rozwiesiłem samochodu. |
Juz tłumacze:
Jak snieg spad z nieba to zatankowałem benzyne i ruszyłem pojezdzic rajdowo,kreęcić bączki.
Dobrze ze obok na fotelu nie bylo pilota. Jezdziłem bokami niezle. Cały czas pedał w podłoge.
Subaru pieknie wchodzi w zakrety poślizgiem. Wejscie w zakret z pelnym hamowanie i poslizg czterema kołami. Co chwile zaciągałem reczny albo rzucałem auto tzw. "wahadełkiem" (technika wprowadzenia auta w poslizg). Ciekawe ile jeszcze takiej jazdy mi hamulce wytrzymają. Klocki to pewnie tam juz zuzyte. Dobrze ze nie mam miekkiego zawieszenia i nie bylo drogi z wyrwami bo by była jazda na T.Makinena (czyli na 3 kołach). Na szczescie nie wypadłem z drogi i nie rozwalilem auta na drzewie/słupie/czymkolwiek.
Kto sie domyslal co napisalem? |
|
|
Jacacenty
|
Wysłany: 04-02-2007, 00:40
|
|
|
A jak myślisz? |
|
|
|
|
Ninja
|
Wysłany: 04-02-2007, 01:12
|
|
|
mysle ze części to malo kto zrozumiał |
|
|
Jacacenty
|
Wysłany: 04-02-2007, 02:24
|
|
|
Bardziej już nie mogłeś nakręcić |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|