Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Ninja powiedzial...
Autor Wiadomość
Ninja 

Województwo: Pomorskie
Ostrzeżeń:
 5/3/5
Wysłany: 02-02-2007, 23:30   Ninja powiedzial...

Mowie do mojej kobiety przez GG:

"a jutro wsiadasz na gorace krzeslo i zawijamy . Nie bede z toba na pokladzie zamykał szafy bo moglibysmy zadać dzide"

Nie zrozumiała haha

potem mi mowi: ide do łazienki
a ja: tylko dobrze sie łam przed łukiem i hebli uzywaj bo dzwona zaliczysz...
a ta: moj bolid w boxie bo zepsuty.

haha ...pojechani jestesmy

:sciana: :aniolek:

www.budowork.pl
     assistance

irekub 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 03-02-2007, 06:24   

Ni grama nie kumam. Ale jestem już taki dawny że hej! :lol:
Stosując znaki interpunkcyjne i zasady ortografii wyrażasz szacunek dla czytających Twoje posty

http://www.tempra.org/images/userbar/tttblue.jpg
     Moneta

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 03-02-2007, 09:55   

a ja raczej tak :) ale motogadka od dojechaniu do łazienki.... :crazy:
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

YaSIu 

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 03-02-2007, 10:12   Re: Ninja powiedzial...

Ninja napisał/a:
Mowie do mojej kobiety przez GG:

"a jutro wsiadasz na gorace krzeslo i zawijamy . Nie bede z toba na pokladzie zamykał szafy bo moglibysmy zadać dzide"

Nie zrozumiała haha

potem mi mowi: ide do łazienki
a ja: tylko dobrze sie łam przed łukiem i hebli uzywaj bo dzwona zaliczysz...
a ta: moj bolid w boxie bo zepsuty.

haha ...pojechani jestesmy

:sciana: :aniolek:

Hahahahahaha :lol: Ninja Ty to jesteś gość, bez Ciebie nie było by tak wesoło na forum :D i tylu sprzecznych opiń :D

Ninja 

Ostrzeżeń:
 5/3/5
Wysłany: 03-02-2007, 11:10   

juz tłumacze:
czyli:
jutro wsiadasz na fotel pilota ( w tym wypadku pasażera) i jedziemy. Nie bede jadąc z Toba zamykał licznika bo moglibysmy wypaśc z drogi.

"tylko dobrze sie łam przed łukiem i hebli uzywaj bo dzwona zaliczysz... "
czyli:
tylko dobrze wchodz w zakret i hamulcow uzywaj bo mozesz miec wypadek.

"moj bolid w boxie bo zepsuty." - poprostu naprawde jej sie zepsuł Seat Toledo i stoi w garazu.

:aniolek:

www.budowork.pl
     assistance

Jacacenty 

Województwo: Lubuskie
Wysłany: 03-02-2007, 12:43   

Ninja, upalasz nielegala... 8)

Ninja 

Ostrzeżeń:
 5/3/5
Wysłany: 03-02-2007, 13:03   

Jacacenty napisał/a:
Ninja, upalasz nielegala... 8)

jak białe spadło z nieba to zatańczyłem zupe i na upalanie, kręcić hołki. Dobrze ze na goracym krzesle nie bylo lotnika. Zawijałem niezle.Cały czas łycha.
subaru pieknie składa sie do slajdu, napad w blokach i rzuciłem psa. Co chwile ciągnąłem rekaw albo jazda na wahadełko. Ciekawe ile jeszcze takiej jazdy bloki mi wytrzymają. Kloce to pewnie tam w stanie zerowym są. Dobrze ze nie mam tapczanu i nie bylo wyrypu bo by była jazda na Big Maka. Na szczescie nie zadałem dzidy i nie rozwiesiłem samochodu. 8)

www.budowork.pl
     assistance

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 03-02-2007, 21:29   

no, tu zrozumiałość spadła do 70% (wątpliwości)... powinieneś translator stworzyć, słownik jaki; perwszy post jeszcze zdekodowałem, jedynie że o fotel pilota a nie kierowcy chodzi się pomyliłem, czyli niewiele ... :D ale tutaj już ciężej :D ale też co region, branża i ludzie to slang...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Jacacenty 

Wysłany: 03-02-2007, 21:46   

... widzę, że upalasz 8)

Ninja 

Ostrzeżeń:
 5/3/5
Wysłany: 04-02-2007, 00:15   

Jacacenty napisał/a:
... widzę, że upalasz 8)

ma sie rozumiec. 8)

Cytat:
jak białe spadło z nieba to zatańczyłem zupe i na upalanie, kręcić hołki. Dobrze ze na goracym krzesle nie bylo lotnika. Zawijałem niezle.Cały czas łycha.
subaru pieknie składa sie do slajdu, napad w blokach i rzuciłem psa. Co chwile ciągnąłem rekaw albo jazda na wahadełko. Ciekawe ile jeszcze takiej jazdy bloki mi wytrzymają. Kloce to pewnie tam w stanie zerowym są. Dobrze ze nie mam tapczanu i nie bylo wyrypu bo by była jazda na Big Maka. Na szczescie nie zadałem dzidy i nie rozwiesiłem samochodu.

Juz tłumacze:
Jak snieg spad z nieba to zatankowałem benzyne i ruszyłem pojezdzic rajdowo,kreęcić bączki.
Dobrze ze obok na fotelu nie bylo pilota. Jezdziłem bokami niezle. Cały czas pedał w podłoge.
Subaru pieknie wchodzi w zakrety poślizgiem. Wejscie w zakret z pelnym hamowanie i poslizg czterema kołami. Co chwile zaciągałem reczny albo rzucałem auto tzw. "wahadełkiem" (technika wprowadzenia auta w poslizg). Ciekawe ile jeszcze takiej jazdy mi hamulce wytrzymają. Klocki to pewnie tam juz zuzyte. Dobrze ze nie mam miekkiego zawieszenia i nie bylo drogi z wyrwami bo by była jazda na T.Makinena (czyli na 3 kołach). Na szczescie nie wypadłem z drogi i nie rozwalilem auta na drzewie/słupie/czymkolwiek.

8)

Kto sie domyslal co napisalem? :P

www.budowork.pl
     assistance

Jacacenty 

Wysłany: 04-02-2007, 00:40   

A jak myślisz?

Ninja 

Ostrzeżeń:
 5/3/5
Wysłany: 04-02-2007, 01:12   

mysle ze części to malo kto zrozumiał 8)

www.budowork.pl
     assistance

Jacacenty 

Wysłany: 04-02-2007, 02:24   

Bardziej już nie mogłeś nakręcić 8)

Odpowiedz do tematu