|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Jaki olej do Tipo TD |
Autor |
Wiadomość |
Nair
witamy nowego
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 21-03-2007, 17:01 Jaki olej do Tipo TD
|
|
|
Chciałem wymienić olej w Tipo turbo diesel ale nie wiem jaki jest najlepszy i ile litrów go kupić!!![/b]
Moderowany: | ja bym się tylko jeszcze wtrącił tu; tematów o oleju było dość to fakt, więc poszukaj zawsze wpierw, tu racja,nie zakladaj też kilku identycznych, nie zwiększy to czytalności; z drugiej strony zwracać uwagę trzeba czasem jak ktoś się powtarza czy pyta o rzeczy co chwilę poruszane, ale może grzeczniej zwracać uwagę; po obu stronach trochę dobrej woli i będzie OK, wszystko dla ludzi ale z głową; Pzdr. (unknown) |
|
|
|
|
|
tomx
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Cze 2005 Posty: 305 Skąd: Gdańsk - 3miasto
Województwo: Pomorskie
|
|
|
|
|
MiKuS
Pomógł: 6 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 612 Skąd: TcZeW
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 21-03-2007, 17:45
|
|
|
Tematów o oleju było chyba ze 100 a jesli niepotafisz korzystac z opcji szukaj to popros admina o usuniecie swojego konta.
Ten i poprzedni post powinna być usuniety, admini do roboty |
_________________ Tipo 1.4 Gaźnik |
|
|
|
|
dzejbi
Wiek: 44 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 310 Skąd: Łódź, Warszawa
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 21-03-2007, 17:48
|
|
|
Panowie,
Po pierwsze bądźmy dla siebie uprzejmi.
Nowi użytkownicy mogą mieć problem z nawigacją po forum i należy im się wyrozumiałość.
Z tego co widzę nie ma obecnie drugiego takiego samego postu (być może ktoś już skasował). Jeśli się mylę, proszę poprawcie mnie.
Pozdrawiam |
_________________ ZAMÓW KOSZULKĘ LUB KAMIZELKĘ ODBLASKOWĄ Z LOGO TTT
www.koszulki-klubowe.prv.pl
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|