|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Nastepca typa |
Autor |
Wiadomość |
mattipo
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 14 Sty 2009 Posty: 237 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 27-06-2009, 17:53 Nastepca typa
|
|
|
Witam sprzedałem mojego Tipka . Teraz czas na nowe autko. Wiec chciałem się was poradzić , na alledrogo zauważyłem dwa fajne auta. Ale w sumie mało o nich wiem. Moja prośba do was jest taka. co sądzicie o tych autach? co sprawdzić przy kupnie? które jest bardziej "wadliwe" ? i co sadzicie ogólnie . Czy ceny za nie są rozsądne ?? oto one :
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8395745
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8907417
z góry dziekuje za porady |
_________________ było : tipo 1.4 AGT srebrna strzała
Jest: Marea 1.9 TD 100km krwawa Mery
|
|
|
|
|
yoyo
Pomógł: 44 razy Wiek: 41 Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 2256 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 27-06-2009, 20:16
|
|
|
kumpel ma galanta (benzyna z lpg) i jeśli chodzi o wygodę, prowadzenie itd. to sobie chwali, gorzej z obsługą bo trzeba kumatego mechanika np. gdy kilka razy mu rozrząd robili, i nie mogli ustawić, jak się okazało znaki zgadzają się co każdy trzeci obrót wału, ale jest jakaś dziurka w silniku gdzie trzeba wepchnąć śrubokręt i co któryś obrót wejdzie głębiej i tylko wtedy znaki tak naprawdę się zgadzają) ot japońskie pomysły
o maryśkę pytaj Hipo, bo chyba taką ma... |
_________________ Niegdyś: Tempra S.W. 1,6 SX i.e LPG DGT "Grigio Nickel M.S."
Aktualnie: Marea 1.9 TD 100 ELX |
|
|
|
|
kazik
Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 147 Skąd: Wołomin/Duczki
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 27-06-2009, 20:43
|
|
|
marysia też nie jest zła, kumpel ma i nie narzeka, czasami narzeka na spalanie ale pod tym wzgledem ze praktycznie nic nie ubywa z baku niezależnie czy jedziesz ekonomicznie czy przeciągasz ją na biegach . turbinka też dużo pomaga temu samochodzikowi ale najlepsze osiagi są dopiero na 4 biegu. ogolnie to milo sie prowadzi i ja bym wlasnie wybrał tego fiacika. |
_________________ Było Tipo 1.4S + podtlenek LPG
Trwają poszukiwania godnego zastępcy.
Obecnie Twingo 1.2 2003r. Na Sprzedaż.
|
|
|
|
|
konikks
Pomógł: 43 razy Wiek: 42 Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 2755 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 27-06-2009, 20:46
|
|
|
galant za słaby. stanowczo! |
_________________ Prawdziwy Zdrajca Włoskiej Marki
HAM RADIO |
|
|
|
|
mattipo
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 14 Sty 2009 Posty: 237 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 29-06-2009, 18:36
|
|
|
zdecydowalem sie na maree w srode jade ja obejrzec. powiedzcie mi co przede wszystkim sprawdzic by nie okazala sie "szmelcem" tylko posluzyla z 3-4 lata |
_________________ było : tipo 1.4 AGT srebrna strzała
Jest: Marea 1.9 TD 100km krwawa Mery
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|