Akurat mustangi jakoś nigdy nie przypadły mi do gustu. Nie wiem czemu, ani te stare, ani żadne późniejsze. Muscle cars lubię, chargera, chevy nova, plymouth barracuda i roadruner, a nawet camaro. Ale mustang? Możecie się ze mną nie zgadzać, ale mustang nie wygląda wcale.
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA
Pomógł: 111 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 3717 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
Wysłany: 22-04-2012, 19:37
Nie powiem żeby jakoś powalał do tego ten wydech jak z traktora. Za to na widok tego dostaje ślinotoku http://www.furious.e.pl/g...e-1_1024x0w.jpg i oddawana pozostaje jako nie spełnione marzenie
_________________ FIAT TIPO 1.4 - (78HP) Typ : 159A2.000 (P/LPG) SPRZEDANY RENAULT MEGANE III - 1.6 16V (110HP) - K4M 858 LANCIA DELTA II - 2.0 16V (139HP) - 836A3.000
Szczerze mówiąc to nie chciałbym mieć takiego samochodu ślubnego, nie ważne czy mustang czy camaro. Pewnie dość szybko siadłbym za kierownicę i pod maskę zajrzał
_________________ Było Tipo 2.0 8v GT
Było Tipo Sedicivalvole
Jest Tipo Sedicivalvole Abarth
_________________ Był Tipo 1.4 i.e. 3D TURBO LPG 1994r (MANIA)
Był Bravo 1,6 16V LPG 1997r (Bobek)
Był Citroen Xsara 1.4 8V LPG 1998r zmarł śmiercią tragiczną...
Był JAGUAR X-TYPE 2.0D 2005r
Jest Octavia 1.2 TSI 2011r
Wszystko ładnie, ale mogłbys tablice na fotach zamazac, jednak to nie twoje auto i własciciel mogłby soe lekkozdenerwowac. Poza tym auto klasa, chociaz ja wole Camaro.
_________________ VW Polo 9N 1,2 12V - żony LANCIA LYBRA 1,9 JTD 115KM
Tak mało, a tak może pomóc Składka Klubowa
Pomógł: 111 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 3717 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
Wysłany: 22-04-2012, 22:06
meter30, widziałem ale wciąż jestem fanem challenger'ów . Choć myśl techniczna powalająca. 4 biegowa mało precyzyjna skrzynia, zawieszenie resorowe takie że całym autem rzuca na boki do tego 7 litrowy silnik o mocy trochę 370 km i sprint w 7 sek. to nie powalające wyniki jak na szczyt myśli technicznej amerykanów. Niemniej te autka mają klasę samą w sobie i przepiękny dziwek za to ja kocham .
_________________ FIAT TIPO 1.4 - (78HP) Typ : 159A2.000 (P/LPG) SPRZEDANY RENAULT MEGANE III - 1.6 16V (110HP) - K4M 858 LANCIA DELTA II - 2.0 16V (139HP) - 836A3.000
Jelcyn, rzecz gustu, nie jestem (od jakiegoś czasu) fanem amerykańskiej motoryzacji ale mustang chellanger charger viper, corvette, camaro, gt40 i parę innych jeszcze aut to ikony amerykańskiej motoryzacji. "serce roście" na takie auta. Mustang w tej wersji to już dość rzadki model... coś jak Tipo Sedicivalvole zwłaszcza w pl. więc jak widze tak utrzymany kawał historii to banan na twarzy się pojawia. Nie byłbym jednak soba gdybym się nie przyczepił do czegoś Całą powagę jaką reprezentuje to auto i respekt jaki wokół siebie buduje w jednej sekundzie niwelują przyduże felgi i takie wysokie zawieszenie.
felgi to chyba 18"
mustang to racer i tak powinien wyglądać
** Dodano: 24-04-2012, 09:45 **
a tymczasem gdzieś w usa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.