|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Problem ze światłami |
Autor |
Wiadomość |
gulixx
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 16-11-2006, 01:28 Problem ze światłami
|
|
|
Witam
Mam problem, kiedy odpalam zimny samochód fiat tipo to przez jakis czas nie działają mi światła postojowe ani nie jest podświetlona deska rozdzielcza, po jakimś czasie wszystko się załącza co może być tego winą proszę o pomoc
** Dodano: 16-11-2006, 01:30 **
|
|
|
|
|
thaas
Wiek: 44 Dołączył: 21 Mar 2006 Posty: 35 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 16-11-2006, 09:19
|
|
|
Spróbuj na sztywno podłączyć kawałkiem grubego kabla styki głównego obwodu na przekaźniku, to ci wyeliminuje ewentualnie jego usterkę. |
|
|
|
|
gulixx
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 16-11-2006, 10:34 Re: Problem ze światłami
|
|
|
gulixx napisał/a: | Witam
Mam problem, kiedy odpalam zimny samochód fiat tipo to przez jakis czas nie działają mi światła postojowe ani nie jest podświetlona deska rozdzielcza, po jakimś czasie wszystko się załącza co może być tego winą proszę o pomoc
** Dodano: 16-11-2006, 01:30 **
|
dzięki spróbuje |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|