|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Ustawienie zegarow |
Autor |
Wiadomość |
stachu
witamy nowego
|
Wysłany: 12-02-2005, 20:53 Ustawienie zegarow
|
|
|
Witam .Moze ktos zna sposob ustawienia zegarow .poniewaz zlamal mi sie taki plastikowy element do kasowania licznika, musialem zdjac wskazowki po naprawie i wlozeniu wskazowek niestety wskazania sa nie prawidlowe,prubowalem zmienic ale nic z tego. Mozejest jakis sposob? |
_________________ stachu |
|
|
|
|
Kabar
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 12-02-2005, 23:22
|
|
|
Ja mam podobnie, rozebrałem licznik bo ktoś przerabiał podświetlenie i całe zegary wykleił od spodu niebieską kliszą.
Narazie ustawiam po kolei każdy wskaźnik metodą prób i błędów. |
|
|
|
|
Kairan
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 13-02-2005, 08:06
|
|
|
nalezy ustawic tak:
wskaznik predkosci zeby byl na 0 przy przekreconym kluczyku ale nie na uruchomionym silniku , przy takiej pozycji kluczyka obrotomierz na minimalnej kresce czy na 0 tem oleju na minimalnej skali czyli na 1szej kresce wskaznika tem wody tak samo na pierwszej kresce oraz cisnienie oleju tez na 1szejk kresce pamietajcie ze przy pozycji kluczyka na MAR czyli takiej jak jedziecie autem tylko ze w tym przypadku auto stoi i swieca sie kontrolki |
|
|
|
|
GRAFIT
Pomógł: 4 razy Wiek: 40 Dołączył: 17 Gru 2004 Posty: 719 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 16-02-2005, 16:30
|
|
|
Jest to koszmar ja to raz zrobiłem na tych starych bez obrotka ,miałem problem żeby dokładnie ustawić .Nie zdejmujcie wskazówek.!!!!!
Ps dobrze że dostałem wskaźniki z obrotem !! już tego nie powtórze (grzebania w zegarach)Nawet przebieg w tamtych sobie korygowałem
W tych :
żarówki dałem nowe i zakończyłem z zegarami!!! |
_________________ Była Tempra gaźnik 1.6 jest BMW coupe 318i
Było Bmw jest Mondeo |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|