|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
jak jest z tankowaniem gazu na węgrzech? |
Autor |
Wiadomość |
kkocurekk
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 20-07-2008, 21:58 jak jest z tankowaniem gazu na węgrzech?
|
|
|
jest zagadka powiem mi ktoś czy bez problemu można zatankować gazu na wegrach do polskiej instalacji czy nie trzeba jakiś przejściówek i czy na większości stacji jest LPG? |
|
|
|
|
yagi2
Pomógł: 2 razy Wiek: 41 Dołączył: 04 Gru 2007 Posty: 120 Skąd: Wrocław/Lubin
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 20-07-2008, 22:20
|
|
|
Z tego co znalazłem na google,to bez problemu zatankujesz,jednak dostępność LPG jest dużo gorsza niż w Polsce.Na słowacji chyba jest lepiej.Pozdrawiam |
_________________ TIPOllot,1.4i.e+LPG BRC Just Junior |
|
|
|
|
kkocurekk
|
Wysłany: 20-07-2008, 22:28
|
|
|
ja tez na Googlach czytałem ale chciałem sie dowiedzieć jak tam jest z LPG od kogoś kto tankował |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 21-07-2008, 17:18
|
|
|
byłem na Węgrzech choćby rok temu i tankowałem lpg bez problemów; mieli te same końcówki, to samo pepiki; jeśli wybierasz się do austrii to o lpg zapomnij, tylko gaz ziemny więc odpada;
pamiętaj że u pepików po drodze stacje NIE są 24 h więc jak chcesz na lpg jak najwięcej jeździć to zadbaj by tankować o dobrej porze, na Węgrzech też nie wszędzie są 24h no i nie na każdej LPG ale znajdziesz prawie zawsze |
|
|
kkocurekk
|
Wysłany: 21-07-2008, 22:06
|
|
|
unknown, dzięki bardzo za info |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 26-07-2008, 15:42
|
|
|
w zasadzie jeszcze tylko pamiętaj by sprawdzić jak autko chodzi na benzynie, pojeździj koniecznie coś więcej na niej, bo jakby się zdarzyło, a może, że nie znajdziesz w twej tam okolicy stacji z LPG lub będzie akurat przerwa/zamknięte to masz problem.. pamiętaj o tym... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|