|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Jaki czujnik |
Autor |
Wiadomość |
Krzysio2.0
Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 25 Lis 2006 Posty: 29 Skąd: Dzierżoniów
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 24-04-2007, 20:00 Jaki czujnik
|
|
|
Mam ptanie czy ktos wie jaki czujnik odpowiada za podanie sygnalu do wskaznika na desce od cisnienia OLEJU i oczywiscie gdzie owy czujniczek sie znajduje
Sprawa dotyczy Fiacika Tipo 2.0 16V |
|
|
|
|
GrzesiekK.
Pomógł: 43 razy Wiek: 43 Dołączył: 17 Paź 2006 Posty: 1290 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 24-04-2007, 20:44 Re: Jaki czujnik
|
|
|
Krzysio2.0 napisał/a: | Mam ptanie czy ktos wie jaki czujnik odpowiada za podanie sygnalu do wskaznika na desce od cisnienia OLEJU i oczywiscie gdzie owy czujniczek sie znajduje
Sprawa dotyczy Fiacika Tipo 2.0 16V |
Patrząc od przodu auta zlokalizuj filtr oleju, mocowany jest on na takiej lapie dokreconej do bloku silnika po lewej stronie, od spodu w ta podstawe na ktorej jest wkrecony filtr oleju masz wkrecona taka beczke z wychodzacym z niej jednym tylko przewodem, to jest wlasnie czujnik cisnienia oleju podajacy sygnal na wskaznik na desce. |
_________________ FIAT TIPO 2.0 SEDICIVALVOLE - sprzedane ... pozostały miłe wspomnienia ...
ALFA ROMEO 156 3,0 V6 24V 231KM@288Nm <= a tą zbudowałem sobie sam ;]
ALFA ROMEO GT 3,2 V6 24V 248KM@302Nm - daily car żony, koszyk na zakupy |
|
|
|
|
Krzysio2.0
Pomógł: 3 razy Wiek: 40 Dołączył: 25 Lis 2006 Posty: 29 Skąd: Dzierżoniów
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 24-04-2007, 20:48
|
|
|
Dzieki stokrotne juz wiem o co chodzi |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|