Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Tirolot
Autor Wiadomość
Chiquita 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 25-04-2006, 20:22   Tirolot

Oto jak prowadzą kierowcy tirów...

http://www.tiroman.prv.pl/

assistance

ego 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 25-04-2006, 21:03   

no niestety,ale taka jest rzeczywistość,tutaj nie ma śmiacia ;D
jest nuova Bravo
     assistance   Moneta

Mati_Tipo 
witamy nowego

Wysłany: 25-04-2006, 21:14   

Kierowca tego przecinaka byc zdrowo :crazy:

Moneta

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 25-04-2006, 23:26   

:dance: :dance: :crazy: /!\ :drive: dawaj, dawAAAJ!!! :crazy:

gościu naprawdę prze...
w taką pogodę takie sznury na takich drogach... Ci z naprzeciw musili się nieraz spocić jadąc poboczem... a na skrzyżowaniu...

a te buroczki w staruchu 126pe by się dużo nie pocieszyły cisnąc za nim gdyby nagle na kogoś przypadkiem wpadł za wzniesieniem... :doubt:
raz takiego tirolota spotkałem... zaraz na wzniesieniu... podjeżdżam na górkę a tu się wyłania tir na lewym, na prawym zaś (moim) tirolot co go na wzniesieniu uparcie wyprzedza... dobrze, że nei było tak ślisko i trochę trawy chociaż jak nie było już pobocza...

(nie)polecam spotkania... natychmiastowo oczyszcza organizm i podnosi ciśnienie :D
od tego przy wzniesieniach sam nie pomyślę zbyt o wyprzedzaniu...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 26-04-2006, 08:47   

Filmik juz kiedys widzialem ;)
Gosc jest niezly, a miejsce akcji to trasa 2ka w okolicach Koła (woj. Wielkopolskie).

Gosc ma niezle nerwy, albo naprawde mu cos odbilo. Pozniej sa takie wypadki jak sie czasami widuje w TV.

rob 

Województwo: Lubuskie
Wysłany: 26-04-2006, 09:14   

kiedys przez takiego idiote skasowałem tipka 1.4 ie auto na złom poszło mój pasażer ciężko połamany.nic przyjemnego a tirowiec z miejcsa stracił prace i dostał 8 miesięcy na dwa lata w zawiasach :( kolega się długo rehabilitował a tipka to jeszcze przeżywam. :red_kartka: dla trackerów

RaV 

Województwo: Pomorskie
Wysłany: 26-04-2006, 11:49   

O ja pier.... :sciana:

assistance   Moneta

bornek 

Wysłany: 26-04-2006, 17:57   

nie no fakt ten koles lekko przegioł przy tym jednym wyprzedaniu to było faktycznie okazaniem jego głupoty :sciana: :sciana:

ale reszty jazdy sie nie dziwie sam kiedyś z moim szwagrem jechaliśmy około 110 km/h Scanią z załadunkiem ale taka jazda nie jest taka straszna jak sie wydaje bo oni mają CB i dobrze wiedzą kiedy mogą a kiedy nie mogą wyprzedzać tylko ze w dzień i w taką pogode to przesada bo my ześmy w lato tak jechali i w nocy

Opel Kadet 1990 r. 1,7 diesel, niebieski

Nissan Primera 1994 r. 2,0 1.6V benzyna+LPG

Moneta

ManiekPIM 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 26-04-2006, 19:27   

bo oni mają CB i dobrze wiedzą kiedy mogą a kiedy nie mogą wyprzedzać

Witam a co ma CB do wyprzedzania???

bornek 

Wysłany: 26-04-2006, 20:50   

Cytat:
Witam a co ma CB do wyprzedzania???

choćby nawet to ze jest jeden taki co jedzie z samego przodu bez ładunku i on muwi kiedy mogą wyprzedzać a kiedy nie jeśli widzi ze nie zdązy ktoś wyprzedzić albo zrobi zagrozenie na drodze to muwi ze nie wolno a jeśli widzi ze droga jest pusta i nie zrobi zadnego zagrozenia dla innych uczestników to mówi ze można

napewno nie raz widziałeś jak cie kierowca Tira wyprzedza pod ostrą górke i wtedy se myślisz ze jedzie w ślepo i ze jest :cenuzra: , no właśnie a on dobrze wie ze może jechać bo zaufaj mi zycie kierowcy nie jest całkiem takie łatwe jak wam się wydaje, najlepiej jak byś kiedyś pogadał z zawodowym kierowcą albo sam pojechał w taką trase dwu albo trzy tygodniową to byś dopiero zobaczył ze to nie są tacy idioci jak wam się wydaje

Opel Kadet 1990 r. 1,7 diesel, niebieski

Nissan Primera 1994 r. 2,0 1.6V benzyna+LPG

Moneta

lordabarth 

Wysłany: 27-04-2006, 00:00   

Jak napisal Bornek zycie kierowcy nie jest takie latwe sam jezdzilem po Slasku rok czasu ciagnikiem z naczepa zanim wyjechalem do Angli.Tutaj tez jezdze ale juz bez naczepy i moge wam powiedziec ze wiecej baranow jezdzi osobowymi.Fakt,jak wszedzie znajda sie bezmozgi ale to nie znaczy ze wszyscy kierowcy TIRow sa tacy.Kierowca w tak ciezkim aucie musi myslec za innych uczestnikow ruchu bo nie kazdy zdaje sobie sprawe ze ciezko zahamowac 40 ton i ze jest troche dluzszy niz jego tico i nie zmiesci sie jak mu podjedzie blizej.Panowie najlepiej jak sie przejedziecie w trase takim autem i wtedy mozna osadzac.
Ale ten pacjent na filmie musial miec radio wylaczono bo napewno sie sypaly komentarze od kierowcow ktorych wyprzedzal.

Moneta

rob 

Wysłany: 27-04-2006, 09:18   

to mam jeszcze jedna historyjke o trackerach:
pore lat temu gdzieś pod wałczem jade za trzema tirami ,ostatni jest pusty i nie ma plandeki,ale za to ma deski po między metalowymi częściami naczepy w pewnym momęcie te deski zaczeły odpadać z naczepy i gdybym nie zjechał na lewy pas to bym miał deche w przedniej szybie.
zjeżdzają na cpn,jade za nimi i grzecznie zwracam uwage a tu burak wyskakuje i mówi jakiś problem ku*wa! ząbki cie swędzą,spie...laj :sciana:
oceńcie sami

picek 

Województwo: Opolskie
Wysłany: 27-04-2006, 10:44   

Krytyka dla kierowcy tira.Większa dla debili z malucha i ogólna dla nas wszystkich bo napewno każdy wywinoł już podobny numer.Sam mogę przyznać się do paru kretynizmów-dzięki Bogu żyję.

marcinwodnik 

Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 27-04-2006, 12:48   

Witam !

Wedlug mnie idiotyzm panow z malucha byl najwiekszy. Co do tirowcow wiadomo jak jezdza. Mam przyjaciela ktory czesto jezdzi na trasie poznan szczecin ja czasem jezdze w te okolice to fajnei sie jedzie w duecie auto osbowe, nowy mercedes ( tir ). Czase msam sie dziwilem ze az tyle pojedzie z naczepa..

Kochaj szalej nie pytaj co dalej !!

<Baby są kochane!!>

Bmw 745i 2004, Syrena 105 lux 1980
     Moneta

marcin_m 

Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 29-04-2006, 20:40   

Kto był głupszy kierowca tira, czy malucha??
Chyba ten drugi :sciana:

Odpowiedz do tematu