Tirolot |
Autor |
Wiadomość |
Chiquita
Województwo: Łódzkie
|
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 25-04-2006, 21:03
|
|
|
no niestety,ale taka jest rzeczywistość,tutaj nie ma śmiacia |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
Mati_Tipo
witamy nowego
|
Wysłany: 25-04-2006, 21:14
|
|
|
Kierowca tego przecinaka byc zdrowo |
_________________ Fiat Tipo 1994 r. 1,7 diesel
|
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 25-04-2006, 23:26
|
|
|
:dance: :dance: /!\ dawaj, dawAAAJ!!!
gościu naprawdę prze...
w taką pogodę takie sznury na takich drogach... Ci z naprzeciw musili się nieraz spocić jadąc poboczem... a na skrzyżowaniu...
a te buroczki w staruchu 126pe by się dużo nie pocieszyły cisnąc za nim gdyby nagle na kogoś przypadkiem wpadł za wzniesieniem...
raz takiego tirolota spotkałem... zaraz na wzniesieniu... podjeżdżam na górkę a tu się wyłania tir na lewym, na prawym zaś (moim) tirolot co go na wzniesieniu uparcie wyprzedza... dobrze, że nei było tak ślisko i trochę trawy chociaż jak nie było już pobocza...
(nie)polecam spotkania... natychmiastowo oczyszcza organizm i podnosi ciśnienie
od tego przy wzniesieniach sam nie pomyślę zbyt o wyprzedzaniu... |
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 26-04-2006, 08:47
|
|
|
Filmik juz kiedys widzialem
Gosc jest niezly, a miejsce akcji to trasa 2ka w okolicach Koła (woj. Wielkopolskie).
Gosc ma niezle nerwy, albo naprawde mu cos odbilo. Pozniej sa takie wypadki jak sie czasami widuje w TV. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
rob
Pomógł: 5 razy Wiek: 53 Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 487 Skąd: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 26-04-2006, 09:14
|
|
|
kiedys przez takiego idiote skasowałem tipka 1.4 ie auto na złom poszło mój pasażer ciężko połamany.nic przyjemnego a tirowiec z miejcsa stracił prace i dostał 8 miesięcy na dwa lata w zawiasach kolega się długo rehabilitował a tipka to jeszcze przeżywam. dla trackerów |
_________________ Fiat Ducato 2.3 JTD
Mazda MX3 1.6 16v |
|
|
|
|
RaV
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Paź 2005 Posty: 539 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 26-04-2006, 11:49
|
|
|
O ja pier.... |
|
|
bornek
Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 02 Wrz 2005 Posty: 110 Skąd: Gorzów Wielkopolski
|
Wysłany: 26-04-2006, 17:57
|
|
|
nie no fakt ten koles lekko przegioł przy tym jednym wyprzedaniu to było faktycznie okazaniem jego głupoty
ale reszty jazdy sie nie dziwie sam kiedyś z moim szwagrem jechaliśmy około 110 km/h Scanią z załadunkiem ale taka jazda nie jest taka straszna jak sie wydaje bo oni mają CB i dobrze wiedzą kiedy mogą a kiedy nie mogą wyprzedzać tylko ze w dzień i w taką pogode to przesada bo my ześmy w lato tak jechali i w nocy |
_________________ Fiat Tipo 1994 r. 1,4 benzyna + LPG , kolorek bordo
Opel Kadet 1990 r. 1,7 diesel, niebieski
Nissan Primera 1994 r. 2,0 1.6V benzyna+LPG
|
|
|
|
|
ManiekPIM
Wiek: 42 Dołączył: 17 Kwi 2006 Posty: 120 Skąd: Częstochowa
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 26-04-2006, 19:27
|
|
|
bo oni mają CB i dobrze wiedzą kiedy mogą a kiedy nie mogą wyprzedzać
Witam a co ma CB do wyprzedzania??? |
_________________ W Temprze pokochałem moją Żonę raz pierwszy . |
|
|
|
|
bornek
Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 02 Wrz 2005 Posty: 110 Skąd: Gorzów Wielkopolski
|
Wysłany: 26-04-2006, 20:50
|
|
|
Cytat: | Witam a co ma CB do wyprzedzania??? |
choćby nawet to ze jest jeden taki co jedzie z samego przodu bez ładunku i on muwi kiedy mogą wyprzedzać a kiedy nie jeśli widzi ze nie zdązy ktoś wyprzedzić albo zrobi zagrozenie na drodze to muwi ze nie wolno a jeśli widzi ze droga jest pusta i nie zrobi zadnego zagrozenia dla innych uczestników to mówi ze można
napewno nie raz widziałeś jak cie kierowca Tira wyprzedza pod ostrą górke i wtedy se myślisz ze jedzie w ślepo i ze jest , no właśnie a on dobrze wie ze może jechać bo zaufaj mi zycie kierowcy nie jest całkiem takie łatwe jak wam się wydaje, najlepiej jak byś kiedyś pogadał z zawodowym kierowcą albo sam pojechał w taką trase dwu albo trzy tygodniową to byś dopiero zobaczył ze to nie są tacy idioci jak wam się wydaje |
_________________ Fiat Tipo 1994 r. 1,4 benzyna + LPG , kolorek bordo
Opel Kadet 1990 r. 1,7 diesel, niebieski
Nissan Primera 1994 r. 2,0 1.6V benzyna+LPG
|
|
|
|
|
lordabarth
Pomógł: 33 razy Wiek: 43 Dołączył: 09 Sie 2005 Posty: 582 Skąd: Wolbrom
|
Wysłany: 27-04-2006, 00:00
|
|
|
Jak napisal Bornek zycie kierowcy nie jest takie latwe sam jezdzilem po Slasku rok czasu ciagnikiem z naczepa zanim wyjechalem do Angli.Tutaj tez jezdze ale juz bez naczepy i moge wam powiedziec ze wiecej baranow jezdzi osobowymi.Fakt,jak wszedzie znajda sie bezmozgi ale to nie znaczy ze wszyscy kierowcy TIRow sa tacy.Kierowca w tak ciezkim aucie musi myslec za innych uczestnikow ruchu bo nie kazdy zdaje sobie sprawe ze ciezko zahamowac 40 ton i ze jest troche dluzszy niz jego tico i nie zmiesci sie jak mu podjedzie blizej.Panowie najlepiej jak sie przejedziecie w trase takim autem i wtedy mozna osadzac.
Ale ten pacjent na filmie musial miec radio wylaczono bo napewno sie sypaly komentarze od kierowcow ktorych wyprzedzal. |
_________________ Włoskie samochody są ja Media Markt...nie dla idiotów. |
|
|
|
|
|
rob
Pomógł: 5 razy Wiek: 53 Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 487 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 27-04-2006, 09:18
|
|
|
to mam jeszcze jedna historyjke o trackerach:
pore lat temu gdzieś pod wałczem jade za trzema tirami ,ostatni jest pusty i nie ma plandeki,ale za to ma deski po między metalowymi częściami naczepy w pewnym momęcie te deski zaczeły odpadać z naczepy i gdybym nie zjechał na lewy pas to bym miał deche w przedniej szybie.
zjeżdzają na cpn,jade za nimi i grzecznie zwracam uwage a tu burak wyskakuje i mówi jakiś problem ku*wa! ząbki cie swędzą,spie...laj
oceńcie sami |
_________________ Fiat Ducato 2.3 JTD
Mazda MX3 1.6 16v |
|
|
|
|
picek
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 27-04-2006, 10:44
|
|
|
Krytyka dla kierowcy tira.Większa dla debili z malucha i ogólna dla nas wszystkich bo napewno każdy wywinoł już podobny numer.Sam mogę przyznać się do paru kretynizmów-dzięki Bogu żyję. |
_________________ Audi |
|
|
|
|
marcinwodnik
Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 06 Kwi 2005 Posty: 353 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 27-04-2006, 12:48
|
|
|
Witam !
Wedlug mnie idiotyzm panow z malucha byl najwiekszy. Co do tirowcow wiadomo jak jezdza. Mam przyjaciela ktory czesto jezdzi na trasie poznan szczecin ja czasem jezdze w te okolice to fajnei sie jedzie w duecie auto osbowe, nowy mercedes ( tir ). Czase msam sie dziwilem ze az tyle pojedzie z naczepa.. |
_________________ Pozdrawiam,
Marcin
Kochaj szalej nie pytaj co dalej !!
<Baby są kochane!!>
Bmw 745i 2004, Syrena 105 lux 1980 |
|
|
|
|
marcin_m
Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 17 Sty 2006 Posty: 139 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 29-04-2006, 20:40
|
|
|
Kto był głupszy kierowca tira, czy malucha??
Chyba ten drugi |
_________________ był zagazowany tipolot 1,6 i.e. SX 93', jest bravo JTD 01' |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|