Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
"dodano" w poście
Autor Wiadomość
Adonay 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 13-07-2007, 12:03   "dodano" w poście

Moje pytanie brzmi następująco (z krótkim opisem).
Czy jeśli mój post jest ostatni i po jakimś czasie coś napiszę i zostanie to potraktowane jako "dodano", to inni użytkownicy zobaczą posta po wyfiltrowaniu nowych postów od ostatniej wizyty ?
     Moneta

Hipo 

Województwo: Podkarpackie
Wysłany: 13-07-2007, 15:34   

Nie bardzo rozumiem, ale domyslam się że chodzi Ci o to czy dopisanie czegoś wyciagnie twój temat do góry. Otóż nie, pozostanie tak jak było, tyle ze ostatni post zostanie nadpisany.

JCB 3CX Contraktor

unknown 

Wysłany: 13-07-2007, 15:43   

powinno być tak i zazwyczaj tak działa, powiedzmy że może nawalić raz na 100 ;)
że jak napiszesz post jako ostatni, to zostaje on ostatni, a jak potem coś dopiszesz znów do niego , gdy nikt od twego poprzedniego nic nie dopisał) to nowy post doda się do treści poprzedniego, wklei jakby... nie będą to dwa osobne kolejno po sobie tylko jeden sklejony z dwóch; a na górę się nie wyciągnie;

** Dodano: 13-07-2007, 16:44 **
a tak to działa ;) nikt po mnie nie zdążył nic napisać tylko ja piszę 'drugi' post po moim poprzednim, a on się wkleja/dodaje do mego poprzedniego, będącego jeszcze ostatnim póki co...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

akj3 

Województwo: Mazowieckie
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 13-07-2007, 15:57   

Ale dopiero teraz gdy ja napisałem post po unknown, to Twój temat wędruje do listy ostatnich postów. 8)

A jak dodajesz coś lub edytujesz swojego posta i chcesz żeby wyświetlał się innym użytkownikom jako ostatni musisz skopiować treść "starego postu", usunąć go i napisać nowy wklejając "starą" treść + to co chcesz dodać nowego :D

Adonay 

Wysłany: 13-07-2007, 19:04   

Niew pytam bez powodu :P Po prostu produkuję się w temacie http://forum.tempra.org/t...adia-vt7779.htm i nikt nie odpowiada :P
     Moneta

Hipo 

Wysłany: 13-07-2007, 19:16   

No to już wiesz czemu tak jest. Bo temat ciagle wisi jako stary.

JCB 3CX Contraktor

Adonay 

Wysłany: 13-07-2007, 19:52   

Tak i dzięki za podciągnięcie go ;)
     Moneta

Hipo 

Wysłany: 13-07-2007, 20:00   

Mam nadzieje że pomogłem a nie tylko podciągłem go :lalala:

JCB 3CX Contraktor

Adonay 

Wysłany: 13-07-2007, 20:01   

To możesz już w konkretnych temacie wyczytać
     Moneta

unknown 

Wysłany: 13-07-2007, 20:39   

no i ja się dostukałem... a jakby naprawdę coś upierdliwego, ważnego było a nikt długo nie odpowiadał - zawsze możesz poprosić o choćby czasowe 'przyklejenie' tematu na początku danego forum; pamiętaj o tym;
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

Adonay 

Wysłany: 13-07-2007, 20:42   

Fajnie, będę pamiętał :) Dzięki i chyba...temat można zamknąć jak dla mnie :)
     Moneta

Odpowiedz do tematu