|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
kilka problemów |
Autor |
Wiadomość |
tomasz1471
witamy nowego
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 19-09-2007, 16:03
|
|
|
błagam pomuzcie kupiłem dopiero tempre wersja digital i mam problem niedziała mi pulpit ogrzewania oraz wentylatora a mam ten elektroniczny oraz dlaczego cały czas swieci mi kontrolka czerwona na której jes rysunek bagnetu od oleju pilnie poszukuje panelu do sterowania ogrzewaniem elektryk mi powiedział że weiście prądu stałego do tego pulpitu mam tylko niemam podobno jeszcze jednego weiścia prądowego które by uruchomiło tom centrale czyli ten pulpit a ja myśle ze ten pulpit jest do wyżucenia może sie myle mieszkam w czetochowie i jak narazie nieznalazłem zadnego elektro mechanika który by pomugł to prosze pomużcie |
|
|
|
|
grabarz
Pomógł: 18 razy Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 1685 Skąd: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 19-09-2007, 16:43
|
|
|
tomasz1471 napisał/a: | dlaczego cały czas swieci mi kontrolka czerwona na której jes rysunek bagnetu od oleju |
Jeżeli masz orginalny bagnet z czujnikiem ,to oznacza że masz mały stan oleju ,a jeżeli ktoś (tak jak u mnie ) wsadził jakiś bagnet ,dopasował ,to będzie ci świecić ,jeżeli masz tą 2 opcje ,to ściągasz digitala i odłanczasz pierwszą kostkę 3 żyłową od pasażera |
_________________ KAŻDY MOŻE BYĆ MODEM...ALE NIE KAŻDY DO TEGO SIĘ NADAJE |
|
|
|
|
ego
Pomógł: 37 razy Wiek: 41 Dołączył: 13 Gru 2004 Posty: 3059 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 20-09-2007, 09:16
|
|
|
tomasz1471 napisał/a: | dlaczego cały czas swieci mi kontrolka czerwona na której jes rysunek bagnetu |
może być tez tak,że masz walnięty czujnik,jest on wkręcony nad miska olejową z boku,u Mnie od strony rozrządu |
_________________ było TiPo 2.0 16v sedicivalvole
i było Bravo 2.0 20v hgt ...
i było FOCUS 1.8 Zetec
jest nuova Bravo |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|