|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
małe pytanko |
Autor |
Wiadomość |
Arkadio
witamy nowego
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 17-11-2005, 16:35 małe pytanko
|
|
|
witam mam pytanie. wymianiał ktoś z Was kiedyś podłogę w Tipo? bo ja niestety jestem zmuszony tzn jutro jadę obejrzeć do koloesia podłogę i nie wiem jak mam mu powiedzieć żeby wyciął dzięki za pomoc. pozdrawiam |
|
|
|
|
spirool
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 17-11-2005, 16:57
|
|
|
Cześć no ja mam ten sam problem u siebie w temprze tzn progi i podloga progi juz kupilem teraz w poniedzialek zaczyna sie spawanie podlogi bo mam kilka dziureczek no ale oddaje samochod do blacharza i on juz sam wszystko zrobi łacznie z konserwacja i malowaniem progow ;] to mnie bedzie kosztowalo tzn wymiana 2 progow i spawanie podlogi z konserwacja i malowaniem 500zl + 180zl progi ;/ no ale mus to mus |
_________________ Temperki Super Autka ;]]] |
|
|
|
|
Arkadio
witamy nowego
|
Wysłany: 17-11-2005, 17:04
|
|
|
no ja jestem zmuszony całą podłogę niestety leci na maxa tam już nie ma co spawać prawie ale jutro jadę obejrzeć i jak coś to za 300 zł biorę całą podłogę a wymiana 250 zł u znajomego tylko nie wiem jak ją wyciąć kurde no ale coś wymyślę |
|
|
|
|
spirool
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 22-11-2005, 17:58 jestem załamany
|
|
|
Dóóóóółłłł :[ dzisiaj zabralem sie za rozebranie srodka wloszki zeby ulatwic prace blacharzowi zerwalem stara konserwacje i te maty wyciszajace no i kurna tragedia podloga niezaciekawie wyglada ciekawe co powie blacharz ;/ nagorzej jest przy progach od srodka dziurki na wylot horror w zwiazku z tym mam pytanie do klubowiczow!!! czy da sie kupic do wloszek jakies elementy podlogi ?????wiem ze do niektorych aut sie da
a jak to jest u nas?????? |
_________________ Temperki Super Autka ;]]] |
|
|
|
|
Arkadio
witamy nowego
|
Wysłany: 22-11-2005, 18:05
|
|
|
witam. no ja właśnie zmieniam całą podłogę a zakupiłem ją na Allegro. zadzwoniłem do kolesia i się dogadałem. wyciął mi ją i jutro jadę po odbiór jeszcze tylko wyreguluję gaźnik i autko jak marzenie pozdrawiam |
|
|
|
|
romano
Pomógł: 56 razy Dołączył: 09 Sty 2005 Posty: 2132 Skąd: Chorzów
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 22-11-2005, 18:24
|
|
|
spirool napisał/a: | nagorzej jest przy progach od srodka dziurki na wylot horror w zwiazku z tym mam pytanie do klubowiczow!!! czy da sie kupic do wloszek jakies elementy podlogi ?????wiem ze do niektorych aut sie da
a jak to jest u nas?????? |
Nie słyszałem o żadnych reperaturkach podłogi, jedynie to pozostaje szukać wśród używek.
Ale jak blacharz jest dobry to połata to co zostało. |
_________________ Fiat Tipo 1.6 gaźnik RIP
Nissan Primera P11 SR20DE
Nissan Primera P11.144(lift) SR20DE
|
|
|
|
|
bykool
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 03-12-2005, 12:30
|
|
|
Mam pytanko coś sie dzieje z moją temperówką.Jak stoję z odpalonym silnikiem i skręcam kierownice w lewo i w prawo w miarę szybko to mi coś stuka,nie wie ktoś co jest grane proszę o pomoc.dzięki |
_________________ Tempra 1.6+gaz |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 03-12-2005, 12:38
|
|
|
bykool, mozliwe ze to maglownica - poszukaj o takim czyms na forum. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|