|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Adaptacja cześci z tipo do tempry |
Autor |
Wiadomość |
Raul
Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 26 Paź 2011 Posty: 100 Skąd: Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 13-11-2011, 14:51 Adaptacja cześci z tipo do tempry
|
|
|
Mam pytanie do znawców czy zderzak i grill będzie pasował z tipka do tempry??bo kupił bym bo u mnie mam popękane a z tipka podoba mi się bardziej o właśnie taki jak OD KOLEGI piter73 http://forum.tempra.org/t...dam-vt21852.htm |
_________________ Diabeł nie sypia z byle kim,w Piekle Diabeł jest postacią pozytywna,nie lekceważ Diabła ktoś go po coś stworzył |
|
|
|
|
Bdm
Pomógł: 39 razy Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 1999 Skąd: RDM
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 13-11-2011, 14:56
|
|
|
Raul, nie bedzie pasować, chyba ze kupisz gril zderzak oba nadkola lampy kierunki maskę, to wtedy możesz wszystko przełożyć chcesz to mam dwa grille do tempry na sprzedaż zielony przed liftowy i srebrny po 2lifcie |
_________________ Pomoc Drogowa Radom okolice, możliwe dłuższe wyjazdy, holowanie + naprawa w warsztacie, zabudowa 4.60 łagodna, długie najazdy, atrakcyjne ceny tel: 531-165-551
SPRZEDAM CZĘŚCI TEMPRA/TIPO 2.0 MECHANIKA ELEKTRYKA BLACHARKA WNĘTRZE |
|
|
|
|
Młody
Pomógł: 40 razy Wiek: 44 Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 1580 Skąd: Gilowice
|
Wysłany: 13-11-2011, 15:39
|
|
|
Raul, ja robiłem taką przekładkę i musisz przełożyć: Maskę,błotniki,lampy,atrapę,zderzak,cały pas zamkowy z okularami a także zawiasy maski i plastiki boczne podszybia. |
|
|
|
|
Raul
Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 26 Paź 2011 Posty: 100 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 13-11-2011, 15:51
|
|
|
Masakra żeby grill nie pasował a auta prawie identyczne |
_________________ Diabeł nie sypia z byle kim,w Piekle Diabeł jest postacią pozytywna,nie lekceważ Diabła ktoś go po coś stworzył |
|
|
|
|
matizz86
Województwo: Zachodniopomorskie
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|