|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
upał a centralny zamek |
Autor |
Wiadomość |
GrzesiekK
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 18-07-2007, 10:33 upał a centralny zamek
|
|
|
Witam
Odnośnie centralnego zamka, mianowicie przy wysokich temperaturach jak autko się nagrzeje od słońca to centralny wariuje i nie chce otwierać drzwi i jeszcze jedno od strony pasażera otwiera się i od razu zamyka całe auto. Mam seryjnie zakładany centralny bez pilota, centralka jest przy bezpiecznikach. Pomocy co to może być |
|
|
|
|
tipacz
Pomógł: 85 razy Wiek: 38 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 3093 Skąd: Andrychów/Zagórnik
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 5
|
Wysłany: 18-07-2007, 17:39
|
|
|
Możesz mieć uszkodzony czujnik w tych drzwiach, w takim przypadku centralka automatycznie zamyka drzwi. U mnie dołożyłem ostatnio alarm i pilot i przy wiekszych temperaturach daje przykładowo zamykanie a sterownik sukcesywnie go ponownie otwiera. |
_________________ Tipo 1,4 SX LPG 1994r quartz metalic engine 160A1.046 - odjachało...
jest Passat B5 1,8 20V Syncro - pali tyle ile wlejesz...
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|