Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
nadkola do tempry - sklep internetowy
Autor Wiadomość
marekkane 
witamy nowego

Województwo: Śląskie
Wysłany: 25-07-2005, 12:20   nadkola do tempry - sklep internetowy

Mam problem z zakupem nadkoli do tyłu do mojego samochodu. W sklepie firmowym fiata powiedzili mi, że do tempry nie produkują, ale pasują z tipo.Wziołem na próbe - przymierzyłem - wmiare pasowalo,ale zabrakło z tyłu doś sporo.Teraz pytanie:
Czy mam zakupić nadkole do tipo i coś dodać jakąś wstawkę?
Drugie pytanie:
Znalazłem do kupienia plastikowe nadkole do tyłu w sklepie internetowy: http://www.automotosklep.home.pl
Nigdy nie kupowalem w tym sklepie i nie wiem czy dostane co zamówiłem. Czy ktoś ma doświadczenia z tym sklepem? Bylbym wzięczny za każdą wskazówkę.

MupiK 

Wysłany: 25-07-2005, 13:01   

Hmm jesli sa do tempry to nie warto brac tych od tipo !!
Kombinowane zawsze bedzie gorsze niz to dokladnie zrobione pod ten model chyba ze nie bedzie wyjscia

Co do tego konkretnego sklepu to ci nie pomoge jednak zamawiam rozne rzeczy dosc czest ze sklepow internetowych i raz tylko dostalem inny radiator do kompa ale wymienili od reki na wlasciwy wiec nie bylo problemu :-)
Za to pare razy zdazylo mi sie ze w ofercie mieli czesci a jak juz zlozylem zamowienie to sie okazywalo ze czesci jednak niema i czas oczekiwania powiedzmy miesiac :/
www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać.
     Moneta

bob96 

Wysłany: 25-07-2005, 13:59   

Ja mam założone do swojej Temperki właśnie z Tipo i nie było żadnych problemów że coś brakuje :) Trzy lata temu płaciłem 22 zł. za sztuke w sklepie motoryzacyjnym w Jastrzębiu.
P.Walker+ Sirio ML145
Uniden 78 elite
     assistance

spirool 

Województwo: Lubelskie
Wysłany: 03-12-2005, 16:15   Nadkola ale nie plastki!!!

Koledzy pomóżcie moje autko juz tydzien jest u blacharza mialo wymieniane progi i robione wstawki w podlodze teraz musze kupic nadkola tylne ale te z blachy dzisiaj jest sobota juz zapozno chce sie doiedziec jaki to jest koszt zakupu nadkoli na tyl do tempry moze ktos wie. Pomóżcie prosze bo nie wiem czy bedzie mnie stac na to bo za wymiane blacharz chce 170zl od sztuki + oczywiscie moj material czyli nadkola ;/ czekam na jakies odpowiedzi moze ktos juz to wymienial i wie :]

Odpowiedz do tematu