|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Dedra silniczek krokowy problem |
Autor |
Wiadomość |
dawidek9919
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 24-12-2012, 10:53 Dedra silniczek krokowy problem
|
|
|
Witam mam taki problem z silniczkiem otóż nie trzymał obrotów na zimnym silniku ,wymieniłem silniczek krokowy i wszystko było ok po paru tygodniach pojechałem do sklepu i jak wracałem zgasł mi i juz nie mogłem odpalic bez dodawania gazu silniczek wogóle nie reagował dzis zresetowałem komputer i wszystko jest ok ciekawe na ile czasu ?mysle ze po pewnym czasie znowu tak bedzie w czym jest problem pomóżcie dodam ze to dedra 1.6ie + gaz II generacja.... |
_________________ Dyskusja z właścicielem VW o motoryzacji nie ma sensu, tak jak gra w szachy z gołębiem.
Nieważne jak dobry jestem w szachy, gołąb przewróci figury, nasra na planszę i będzie się puszył jakby wygrał. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|