|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
matowieja drzwi od strony kierowcy:/ |
Autor |
Wiadomość |
Jara
witamy nowego
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 02-08-2007, 08:19 matowieja drzwi od strony kierowcy:/
|
|
|
witam zakupiłem ostatnio fiata tipo składak ale za to jaki moja duma kupiłem go okazyjnie z wybita szybą z tylnej części auta po włamaniu zdemolowanego troche ale teraz jest luks:) miałem takiego samego tipola tylko w innym kolorze dlatego tylna klapa jest niebieska a nie jak reszta zielona;( wymieniłem silnik na własny który ma 100tysiecy przejechane cały sie teraz buja nowe podzespoły podsufitkę kostke iso zrobiłem remont nadwozia które jest na podzespołach tempry
samochodzik jest sztywny:D i maźnięty trochę ocynkiem no wszystko by było luksio jak zobaczyłem ze pewnego dnia jakby drzwi traciły połysk ratowałem je lakierem e spreju ale nic tylko z jednymi sie tak dzieje nie mam pojęcia dlaczego nie przypominam sobie ze by u mnie sie coś takiego działo co mam zrobić ?? poniżej fotki mojego maleństwa:) jeśli nie zrobię tego
i klapy to pewnie sprzedam autko i kupie jakaś tempre bo nie bede wbijam sie w koszty malowania drzwi i klapy
|
|
|
|
|
look.toronto
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
|
|
|
|
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 02-08-2007, 18:43
|
|
|
Zapewne kojarzysz z topicu o allegro kanapowotapicerowane tipo |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
grabarz
Pomógł: 18 razy Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 1685 Skąd: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 02-08-2007, 19:31
|
|
|
Jara, Jara napisał/a: | jak zobaczyłem ze pewnego dnia jakby drzwi traciły połysk ratowałem je lakierem e spreju | Niepotrzebnie ,ale może jeszcze sie uratuje ,kup papier 2000 ,nalej ciepłej wody i zmiękcz ją (szarym mydłem) ,i zmatuj drzwi ,pamiętaj o dużej ilości wody ,następnie jak już troszkę sie napocisz ,użyj pasty TEMPO lekko ściernej ,po tym zabiegu jakiegoś mleczka konserwującego ,i powinieneś odzyskać po tym zabiegu połysk ,jak oczywiście sie przyłożysz .Powodzenia |
_________________ KAŻDY MOŻE BYĆ MODEM...ALE NIE KAŻDY DO TEGO SIĘ NADAJE |
|
|
|
|
opti
Pomógł: 29 razy Wiek: 41 Dołączył: 10 Kwi 2007 Posty: 1621 Skąd: Podkarpacie
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 02-08-2007, 20:08
|
|
|
Toz to kanapowiec nie tipo |
_________________ Tipo 1.9TD 90KM Granturismo
Nuova Bravo 1.9 16v mj 190KM Sport |
|
|
|
|
mrk69
Pomógł: 31 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 1884 Skąd: Kwidzyn
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 02-08-2007, 22:38
|
|
|
przekombinował ktoś z tym...Tipczanowcem |
|
|
Jara
witamy nowego
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 03-08-2007, 10:23
|
|
|
no widzę ze każdemu sie to nie podoba nie wiem dlaczego dziki za ta porade ale chyba jednak przemaluje na czarno w salonie fiata |
_________________ szukam tipolka w dobrej cenie albo temperki diselek lub gazik |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|