|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Drzwi w temprze |
Autor |
Wiadomość |
lisek1
witamy nowego
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 22-03-2006, 15:26 Drzwi w temprze
|
|
|
Otóz mam problem wszystkie 4 drzwi w mojej temperówce sa do bani tj strasznie z nich odpada lakier( podeirzewam ze jakas wada fabryczna) i otóż chciałbym je wymienic na jakies używane. Moze ktos umie mi powiedzieć czy wszystkie roczniki Fiata tempry maja identyczne drzwi, czy te tylne od SW sa identyczne jak te od sedana i moze ktos ma kilka porad jak wymienic samemu drzwi( mam drzwi z szybami otwieranymi recznie zastanawiam sie czy nie kupic np. z elektrycznymi podnosnikami ale to chyba bedzie kłopot) |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 22-03-2006, 21:50
|
|
|
Tak wszystkie drzwi pasuja miedzy soba. Nie ma roznicy miedzy Sedane, a Kombi i roznic w rocznikach tez nie ma.
Przenosze do dzialu "mechanika". |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
Marcin - fiattipo.pl
Pomógł: 4 razy Wiek: 52 Dołączył: 05 Sty 2005 Posty: 1166 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 22-03-2006, 22:12
|
|
|
miszko napisał/a: | Tak wszystkie drzwi pasuja miedzy soba. Nie ma roznicy miedzy Sedane, a Kombi i roznic w rocznikach tez nie ma.
Przenosze do dzialu "mechanika". |
Nie dam w tym momencie głowy, ale od Tipo przecież chyba też pasują |
_________________ Pozdrawiam
Marcin
Tipo 1.4S '94 LPG (SPRZEDANY)
Corolla LE 1.8 VVTi 2004
------------------------------
tipo.republika.pl |
|
|
|
|
MiKuS
Pomógł: 6 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 612 Skąd: TcZeW
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 23-03-2006, 15:15
|
|
|
Marcin - fiattipo.pl napisał/a: |
Nie dam w tym momencie głowy, ale od Tipo przecież chyba też pasują |
Oczywiscie, że pasuja! W moim Tipku mam lewe tylne od Tempry Sedan a kombi ma te same, bo na szybce "trójkątnej" w drzwiach pisało Tipo, Tempra, Tempra SW 88-96...
Tylko jak już kupować drzwi to na niektorych na wysokości szyb są czarne "pasy" i jeśli nie mamy zamiaru ich lakierowac, a inne tych "pasow nie maja (albo na odwrot) to troche lipnie beda wygladaly... |
_________________ Tipo 1.4 Gaźnik |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|