|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Zamontowanie dodatkowego światła stopu w spojlerze wersji SW |
Autor |
Wiadomość |
dzejbi
Wiek: 44 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 310 Skąd: Łódź, Warszawa
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 12-11-2005, 15:55 Zamontowanie dodatkowego światła stopu w spojlerze wersji SW
|
|
|
Narazie zamieszczam tylko link do mojej strony ze zdjęciami wykonanymi tuż po założeniu dodatkowego światła stopu (jesienią 2004 roku).
Jeśli ktoś mnie zmobilizuje i będzie jakieś zainteresowanie to niebawem opiszę szczegółowo montaż i koszty wykonania takiej przeróbki.
A teraz podziwiajcie
Jedyna tak oryginalna Tempra S.W. |
_________________ ZAMÓW KOSZULKĘ LUB KAMIZELKĘ ODBLASKOWĄ Z LOGO TTT
www.koszulki-klubowe.prv.pl
|
|
|
|
|
Pele_Tipo
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 16-11-2005, 19:53
|
|
|
hmmmmmm na spocie nawet nie zauwazylem... trzeba bylo sie pochwalic
fajno to wyszlo, podoba sie |
_________________ bylo 159A2.000, jest 160A1.046 i minus 200kg, a od niedawna takze pierwszy sponsor www.motohurt.com
|
|
|
|
|
Robert-k
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 10-09-2006, 20:34
|
|
|
super pomyślę nad moim spojlerem |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 11-09-2006, 00:35
|
|
|
STOP taki zawsze fajnie wygląda no i jak ktoś moralizuje o bezpieczeństwie to w sumie też...
w spoilerku by takim od sedana też fajnie wyglądało...
a jak masz tam dużo LEDów to możesz pomyśleć o takim stop'ie jakiego schemacik kiedyś na forum wrzuciłem (sobie zrobłem dawno i nawet fajny efekcik ruchomego...)
http://forum.tempra.org/viewtopic.php?t=1699 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|