|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Zapowietrza się |
Autor |
Wiadomość |
Dobermannn
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 10-11-2010, 08:20 Zapowietrza się
|
|
|
Od jakiegoś czasu mam dziwny problem. nigdy się mi to w żadnym samochodzie nie zdarzyło. Po zatankowaniu prawie od pustego zbiornika ok 10 litrów odbił pistolet. patrze a tam paliwo we wlewie = pełny. Dziwne bo w końcu powinno wejść z jakieś 50 l a nie 10. I tu moje pytanie. Gdzie w Temprze 1,6 ie. jest jakiś zawór odpowietrzania zbiornika?? Czy przyczyną może być ten dziwny układ co go widać we wnęce prawego tylnego koła ?? |
|
|
Keray69
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 14 Wrz 2009 Posty: 349 Skąd: Ełk
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 10-11-2010, 22:38
|
|
|
Kolego a jesteś pewien ze nie jest juz ona pełna.... Wskaźniki paliwa w temprach maja to do siebie ze ostro świrują Dodaja lub odejmują sobie poziom paliwa Np w moim przypadku to zawsze oszukuje, ze już rezerwa a tu na tym wale jeszcze 150 km. Wiec i twój może oszukiwać. Aczkolwiek mogę się mylić. Ale to też trzeba mieć na uwadze. |
_________________ TEMPRA 1.6 S.X ie |
|
|
|
|
Dobermannn
|
Wysłany: 11-11-2010, 08:38
|
|
|
Na pewno byl pusty bo wymienialem pompe paliwa i bylo ledwo co paliwka na dnie. |
|
|
Keray69
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 14 Wrz 2009 Posty: 349 Skąd: Ełk
Województwo: Warmińsko-Mazurskie
|
Wysłany: 11-11-2010, 09:45
|
|
|
Cytat: | Na pewno byl pusty bo wymienialem pompe paliwa i bylo ledwo co paliwka na dnie. |
A to dziwne, bo z czymś takim to jeszcze sie nie spotkałem... Może ktoś mądrzejszy się wypowie na ten temat |
_________________ TEMPRA 1.6 S.X ie |
|
|
|
|
Dobermannn
|
Wysłany: 12-11-2010, 14:37
|
|
|
no właśnie bo chciałbym to przed zimą jeszcze zrobić
** Dodano: 21-11-2010, 15:55 **
Czy naprawdę nikt nic nie wie o tym ?? |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|