|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Tipo 1,4 Nadumuch problemy :( |
Autor |
Wiadomość |
Andrzej1815
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 21-01-2010, 10:41 Tipo 1,4 Nadumuch problemy :(
|
|
|
Mam problem z nadmuchem raz działa a raz nie na dodatek nie działa na nogi i nie można przełączyć na zimne powietrze nie wiem co to z tym zrobić?? |
|
|
|
|
tipacz
Pomógł: 85 razy Wiek: 38 Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 3093 Skąd: Andrychów/Zagórnik
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 5
|
Wysłany: 22-01-2010, 19:17
|
|
|
Andrzej1815, było wiele razy przerabiane i pisane o tym na forum...
Andrzej1815 napisał/a: | raz działa a raz nie |
Co znaczy "nie działa..." nie leci ciepłe czy w ogóle dmuchawa nie działa Czy na wszystkich biegach nie działa czy na wybranych jak nie idzie na zadnym to sprawdz czy jest dobry bezpiecznik i czy dmuchawa nie jest spalona.
Co do tego ze nie mozna przełączyc na zimne i na nogi to masz rozregulowany mechanizm... Poszukaj na forum bo było wiele razy - sam zamieszczałem kilka zdjec... |
_________________ Tipo 1,4 SX LPG 1994r quartz metalic engine 160A1.046 - odjachało...
jest Passat B5 1,8 20V Syncro - pali tyle ile wlejesz...
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|