|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Boczki |
Autor |
Wiadomość |
Sqbn
witamy nowego
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 13-02-2009, 10:48 Boczki
|
|
|
WItam. Mam problem ze sćiągnięciem górnej częsci boczków w tipo. Mianowicie mam odhaczone już bolce ktore trzymają z dołu, i jedyna rzecz która trzyma to wnęka klamki, ten koszyk do którego sie chowa klamka. Jak to ściągnąc aby go nie uszkodzić ?? Pozdro. Ps. sory za nowy temat bo moze juz taki był, ale potrzebuje to na TERAZ. |
|
|
|
|
Sucre79
Pomógł: 30 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 1051 Skąd: Gdynia
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 13-02-2009, 10:53
|
|
|
Sqbn, podważasz śrubokrętem płaskim do spodu są dwa zaczepy plastikowe. Podważasz plastik tej wnęki jak to nazywasz w kierunku przeciwnym do klamki i schodzi. nie wiem jak to jaśniej wyjaśnić. Zaczepy znajdują się mniej więcej w 2/4 i 3/4 długości boczka wnęki. |
_________________ Mój Chomik GSM
|
|
|
|
|
mrk69
Pomógł: 31 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 1884 Skąd: Kwidzyn
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 13-02-2009, 11:56
|
|
|
Musisz to podważyć jak Sucre79, napisał, ale jak już będzie to luźne to lekko przekręcasz ten cały interes (lekko siłowo) o 90 stopni w prawą (na drzwiach kierowcy) lub lewą stronę
(na drzwiach pasażera po prawej), czyli tak, żeby otwór we wnęce był pionowo i żeby klamka mogła przez niego przejść |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|