|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
nawigacja GPS |
Autor |
Wiadomość |
PITEK
Województwo: Zachodniopomorskie
|
Wysłany: 24-05-2012, 22:53 nawigacja GPS
|
|
|
kupiłem jakiś czas temu nawigacje GOCLEVEWR 5040 i i była tam wgrana jakaś mapa a osobno na karcie pamięci jest stara auto mapa 5.5.3 próbowałem już ściągnąć najnowszą auto mapę ale nie wiem jak obejść zabezpieczenie auto mapy bo nawet po wgraniu jej na GC mapa się odpala ale "krzyczy" że nie została poprawnie zarejestrowana. czy można to obejść jakoś |
|
|
|
|
KrzychuB
Pomógł: 45 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Cze 2009 Posty: 3983 Skąd: Nowy Sącz
Województwo: Małopolskie
Zaproszone osoby: 1
|
|
|
|
|
shwax
Pomógł: 8 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Kwi 2011 Posty: 253 Skąd: Pabianice
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 25-05-2012, 10:29
|
|
|
GoClevery w ogóle nie mają czegoś takiego jak blokada (przynajmniej modele 5040, 5060 i pokrewne). Obejść oczywiście można ale nie wiem, czy mogę pisać o tym tutaj. Ta wiedza jest szeroko dostępna w internecie, na forach poświęconych nawigacjom, wpisz sobie w google "Opis instalacji i uzdrowienia AM". Powinno pomóc |
_________________ Był: Fiat Tipo 1.4 '95
Jest: VW Golf III 1.6 '94 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|