|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
maznij Tipo |
Autor |
Wiadomość |
Jara
witamy nowego
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 12-10-2007, 13:16 maznij Tipo
|
|
|
witam chyba każdy kto ma z deka przymatowiony samochodzik chce go tanio i ładnie przemalować wiem ze jest dużo zdolnych ludzi którzy potrafią wiec jesli ktos zajmuje sie i dobrze mu to wychodzi to proszę pisać chciałbym poznać ludzi którzy przemalują tanio i ładnie furę mnie interesuje akryl czarny a was ?? liczę na posty:0 jeśli jest jakiś malarz to z kąd i za ile coś takiego zrobi Pozdrawiam ps ja szukam z okolic łodzi cena tak do tysia może troszkę wiecej |
_________________ szukam tipolka w dobrej cenie albo temperki diselek lub gazik |
|
|
|
|
grabarz
Pomógł: 18 razy Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 1685 Skąd: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 12-10-2007, 13:28
|
|
|
Jara, a nie dasz już rady zregenerować tego lakieru co masz ,aby nabrał połysku |
_________________ KAŻDY MOŻE BYĆ MODEM...ALE NIE KAŻDY DO TEGO SIĘ NADAJE |
|
|
|
|
Jara
witamy nowego
|
Wysłany: 12-10-2007, 13:32
|
|
|
grabarz napisał/a: | Jara, a nie dasz już rady zregenerować tego lakieru co masz ,aby nabrał połysku | nie mam juz tipka;)(rodzice dostali w spadku ale jak ktos chce to chetnie go opyle;) jesli o tamtym mowa i nie dało rady:) mam delte ale chciałem poldka maznoc albo poznac jakiegos pana co to zrobi:) ze by babuszka miała czym wozic sie do koscioła:P |
_________________ szukam tipolka w dobrej cenie albo temperki diselek lub gazik |
|
|
|
|
luki21
Pomógł: 26 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 1386 Skąd: Głowno
|
Wysłany: 13-10-2007, 19:33
|
|
|
jak ja miałem zamiar malować mojego drugiego tipola to pytałem w wielu miejscach ale najtaniej było tylko w jednym miejscu
za klepanie dachu, zaprawki i malowanie śpiewali:
mat - 700
metal - 1200
moze warto by sie tam zapytac
jak chcesz to dam ci namiary |
_________________ 1) Marea 1.6 16V SX - 1997
2) Marea Weekend 1.8 16V HLX - 1997
3) Scenic 1.6 8v - 1998
4) Scenic 1.9 dci - 2003
Kto szybko jedzie tego wolno niosą!!! |
|
|
|
|
Jara
witamy nowego
|
Wysłany: 15-10-2007, 19:06
|
|
|
luki21 napisał/a: | jak ja miałem zamiar malować mojego drugiego tipola to pytałem w wielu miejscach ale najtaniej było tylko w jednym miejscu
za klepanie dachu, zaprawki i malowanie śpiewali:
mat - 700
metal - 1200
moze warto by sie tam zapytac
jak chcesz to dam ci namiary |
Ceny przystempne no jak mozesz to daj jakos namiary hehe to moze starym tego tipola mazne tez |
|
|
|
|
luki21
Pomógł: 26 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 1386 Skąd: Głowno
|
Wysłany: 15-10-2007, 20:57
|
|
|
kolego mogę ci jak na razie powiedzieć ze ten warsztat jest we wsi "SAPY" jesteś z Głowna to powinieneś wiedzieć gdzie to jest mam do niego tez tel ale w aucie a dziś mi sie już nie chce lecieć bo styrany jestem po robocie |
_________________ 1) Marea 1.6 16V SX - 1997
2) Marea Weekend 1.8 16V HLX - 1997
3) Scenic 1.6 8v - 1998
4) Scenic 1.9 dci - 2003
Kto szybko jedzie tego wolno niosą!!! |
|
|
|
|
Jara
witamy nowego
|
Wysłany: 16-10-2007, 11:07
|
|
|
luki21 napisał/a: | kolego mogę ci jak na razie powiedzieć ze ten warsztat jest we wsi "SAPY" jesteś z Głowna to powinieneś wiedzieć gdzie to jest mam do niego tez tel ale w aucie a dziś mi sie już nie chce lecieć bo styrany jestem po robocie | Ok cos mi to mowi zaraz poszukam:) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|