|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Prośba do wszystkich Klubowiczów |
Autor |
Wiadomość |
robertRK
Pomógł: 7 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Maj 2009 Posty: 523 Skąd: Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 21-01-2010, 21:16 Prośba do wszystkich Klubowiczów
|
|
|
Panowie i Panie mam Tipo 2.0 8V automat ( nie selecta) skrzynia z WV typ AG-4 i po upływie roku nie udało mi się dokupić orginalnego komputera (sterownika) do tejże właśnie skrzyni biegów.dlatego mam prośbę ... mieszkacie na terenie całej Polski i nie tylko moze w Waszej okolicy jest jakiś szrot , złomnica lub stojące Tipo lub Tempra z taką skrzynia i komputerem.Znajduje się on w tylnej części samochodu po prawej stronie pod tylną kanapą jest przykręcony na 2 śrubki na klucz 10.Po wyjęciu go i odwróceniu jest naklejka na której pisze :HELLA DIGIMAT 12V 5 DG 00696331 096927731 u góry duża drukowana litera "G".Szukam go jak pisałem od mniejwięcej roku ale bezskutecznie mam załozony komp z WV Golfa (wygląd i naklejka taka sama inne oznaczenie i literka) skrzynia chodzi ale za wczesnie przerzuca biegi i nie działa program SPORT.Jeżeli celowo lub przez przypadek wpadnie Wam coś takiego w ręce lub oczy proszę o kontakt w tej sprawie.Z góry dziękuje za ewentualną pomoc lub informację w tej sprawie Pozdr Robert |
_________________ Roberto
Był : Fiat Tipo 2.0 GT Aut
Był : Fiat Tipo 1.9 TDs SX
Był : Fiat Marea 1.9 JTD 110 SX
Był : pożyczony Peugeot 307 HDi
Jest : Renault Megane II CC |
|
|
|
|
VEndriuV
Pomógł: 9 razy Wiek: 33 Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 737 Skąd: Katowice
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 21-01-2010, 21:46
|
|
|
całe przeczytałem już miałem plany jechać a patrze skąd jesteś ... też K-ce :/ byłeś tam na czułowie na szrocie ? Tam są dwa jak się nie myle. Sam w jednym kupowałem coś. Jak nie, daj znać możemy razem skoczyć. Wiem, że tam jakieś tipo stało, jak byłem z 2 miechy temu. |
|
|
|
|
Rajek
Pomógł: 4 razy Wiek: 35 Dołączył: 05 Lip 2008 Posty: 453 Skąd: Warszawa
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 21-01-2010, 23:28
|
|
|
T/T selecta jeszcze nigdy nie widziałem na naszych drogach. a też swego czasu chciałem się pobawić w automat. Być może jutro zdołam pojechać na strażacką na szrot ( tam zawsze stoi kilka T/T) jeżeli będzie to dam Ci znać. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|