|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Remont Syreny mala fotorelacja :) |
Autor |
Wiadomość |
marcinwodnik
Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 06 Kwi 2005 Posty: 353 Skąd: Poznań
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 21-05-2006, 00:26 Remont Syreny mala fotorelacja :)
|
|
|
Witam !
Juz kiedys obiecalem ze pokaze jak cos bedzie sie dzialo z tym autkiem. Remont kapitalny jak narazie posuwa sie do przodu. Duzo rzeczy ma przyjsc poczta ( paczkowy z poczty mnie zabije ) i prace ida do przodu. Teraz bedzie robiona blacharka i lakier jeszce wczesniej zostana zamontowane wiazki elektryczne, tapicerka idzie do kumpla ktory ja zrobi..bedzie inna nowa wykldazina podlogowa, obrotomierz idzie do pochromowania..nowa stacyjka, radio imitacja z epoki..kilka dodatkowych kontrolek, podswietlane wnetrze od strony podlogi i normalnie od gory,sciemniacz,centralny zamek,alarm itd...Zalozenie jest takie ze auto przed lipcem wyjedzie jak nowe..mam nadzieje ze sie uda, masa czesci jest wstawiana odrazu nowych. Ogolnie full roboty ale wielka wielka satysfakcja radosc..odskocznia ehh :) Jakby ktos mial pytania badz sugestie chetnie podyskutuje..acha wnetrze bedzie cale bezowe, boczki, polki itd braz z kolorem czekoladowym nazwijmy to..pasy bezpieczenstwa takze...:)
Zdjecia sa szare specjalnie jak w tej epoce bylo:):), wiecej fotek nie moglem bo jest limit 10...chyba ze admin to zmieni mi;) w tygodniu wiecej napisze i zdjec zrobie..ogolnie wszystko bedzie robione
[ Dodano: 21-05-2006, 00:33 ]
Garaz ma historie ile tu bylo wyjetych silnikow skrzyn biegow itd z autek ....remontow ehh:) |
_________________ Pozdrawiam,
Marcin
Kochaj szalej nie pytaj co dalej !!
<Baby są kochane!!>
Bmw 745i 2004, Syrena 105 lux 1980 |
|
|
|
|
marcin_m
Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 17 Sty 2006 Posty: 139 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 21-05-2006, 08:13
|
|
|
Gratuluję Ci tego cuda po raz kolejny. Mam nadzieję, że będę mógł
zobaczyć je kiedyś osobiście.
pozdrawiam |
_________________ był zagazowany tipolot 1,6 i.e. SX 93', jest bravo JTD 01' |
|
|
|
|
RaV
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Paź 2005 Posty: 539 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
Wysłany: 21-05-2006, 08:53
|
|
|
Widać jak autko pięknieje. Może masz jakieś zdjęcia gdzie widać całość? |
|
|
marcinwodnik
Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 06 Kwi 2005 Posty: 353 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 21-05-2006, 12:12
|
|
|
Witam !
Obecnie z taka fotka moze byc problem poniewaz nie moge jej calej ujac aparatem jak stoi w garazu ale mam starsze zdjecia pogladowe przed remontem
Zdjecia czarno - biale celowo jakby ktos chcial moge dac kolorowe Dziekuje za zainteresowanie !! i cieple slowa na temat tego pojazdu...naszej rodzimej konstrukcji
Ponizej zamieszczam je:
[ Dodano: 27-05-2006, 21:51 ]
Podloga... |
_________________ Pozdrawiam,
Marcin
Kochaj szalej nie pytaj co dalej !!
<Baby są kochane!!>
Bmw 745i 2004, Syrena 105 lux 1980 |
|
|
|
|
Zegmond
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Lis 2005 Posty: 38 Skąd: Stara Miłosna
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 07-06-2006, 23:39
|
|
|
Też miałem kiedyś "Babkie" tylko w Bostonie budzie...zielony groszek. Na bocznym tylnym oknie walnąłem napisa: "Wieszam Tanio" i telefon do takiego fiuta ubeka, co go w bloku nikt nie lubił, w nocy o północy do typa dzwonili i se jajca robili że teściowe by wydyndali, albo szfagier na wywios, bo kase wisi... Jacja były jak salceson dopuki nie zapukała do moich drzwi...milicja. Sprawę miałem, i kolegium mi wkleili, musiałem somsiada na sprawie przeprosić, napisa zdjąć, dobrze że mi "Babki" nie zakwestionowali, bo bym nie miał czym marchwi wozić, bo jak raz, bude z warzywem się miało. :dance: |
_________________ Już za 4 lata, już za 4 lata Polska znów odpadnie z mistrzostw świata!!! |
|
|
|
|
RaV
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 07 Paź 2005 Posty: 539 Skąd: Gdańsk
Województwo: Pomorskie
|
|
|
|
|
ajax
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|