|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Warsztaty w Zielonej Górze |
Autor |
Wiadomość |
seba0504
Wiek: 36 Dołączył: 21 Lip 2006 Posty: 15 Skąd: Zielona Góra
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 13-09-2006, 12:13 Warsztaty w Zielonej Górze
|
|
|
witam
zna ktos moze jakies dobre warsztaty w ZG, gdzie moglbym zostawic swoja temperoweczke do naprawy z mysla ze nic sie jej powaznego nie stanie??
pozdrawiam i czekam na odp |
_________________ FIAT TEMPRA 91r. 1,6
FZ 33233
www.TNTeam.pl |
|
|
|
|
zrobciu
Wiek: 46 Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 13 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 23-11-2007, 21:36
|
|
|
witam
Co do warsztatów w ZG, jeśli chodzi o szybki serwis, polecam ( i ręczę bo sam się u nich serwisuję) CZEJUR na Dąbrowskiego jak jedziesz od Hermesa to przed samym wiaduktem masz po prawej opony, i warsztat jest zaraz obok ( i zawsze możesz powołać się na brodatego z myjni ) .
Natomiast nie polecam szybkiego na Wrocławskiej (tam gdzie olej wymieniają, .... wlały mi kiedyś do Miśki ponad 2l oleju za mało
Pozdro |
|
|
|
|
dakota
Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 30 Sie 2007 Posty: 63 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 16-01-2008, 12:25
|
|
|
zrobciu, Byłem już umówiony z nimi i faktycznie lubią TT, ponieważ na podnośniku stała jedna, a jak spytałem się, czy nie naprawiliby i mojej, to z uśmiechem na twarzy miła pani, powiedziała, że chętnie. Oczywiście powołałem się na Ciebie
Moim zdaniem cennik jest bardzo przyzwoity - 35zł/roboczogodzina + koszt części.
Jednak "kubek1987" w ramach pomocy assistance naprawił mi Tempre na miejscu, a miała już jechać do CZEJUR`a na lawecie - zablokowane szczęki na bębnie przy jednym kole.
Od razu się lżej na sercu robi wiedząc, że ma się pod ręką takiego mechanika |
|
|
|
|
grabarz
Pomógł: 18 razy Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 1685 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 16-01-2008, 14:40
|
|
|
dakota napisał/a: | Od razu się lżej na sercu robi wiedząc, że ma się pod ręką takiego mechanika |
Szkoda że obje zapomnieliście ,w szczególności twój "mechanik" do kogo wczoraj dzwonił o poradę ,bo bębna nie mógł zdjąć ,i kto mu powiedział co ma zrobić ,aby twoje auto uruchomić ,ale to pewnie drobny szkopuł |
_________________ KAŻDY MOŻE BYĆ MODEM...ALE NIE KAŻDY DO TEGO SIĘ NADAJE |
|
|
|
|
kubek
Pomógł: 12 razy Wiek: 37 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 459 Skąd: Bobrowice
|
Wysłany: 16-01-2008, 19:07
|
|
|
grabarz, wez ty mnie nawet nie denerwuj bo wcale nie dzwonilem o porade tylko o to zebys przyjechal (bo potrzebowalem duzy srubokret) a ty nie mogles bo musiales siedziec w domu. I nie przypisuj sobie nie swoich zeczy |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|