Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
o co chodzi?
Autor Wiadomość
RobertWroc 

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 10-04-2008, 13:15   o co chodzi?

próbując wysłać posta otrzymuję taki komunikat:

Nie możesz używac znacznika BBCode dostępnego tylko dla moderatorów!

wyłączyłem BBC i dalej to samo...

** Dodano: 10-04-2008, 14:16 **
Cytat z ogłoszenia odnośnie sprzedaży auta Niestety zdjęć brak

VW Golf mk3 GTI rocznik 1993 pojemność 2.0 115 KM. Auto posiada: ABS, elektrycznie sterowane lusterka, KLIMATYZACJĘ, autoalarm wraz z centralem, komputer MFA, radio CD, alufelgi, opony w bardzo dobrym stanie. Samochód do drobnych poprawek blacharskich oraz do wymiany nadaje się już sprzęgło. CENA: 4999 (do negocjacji). Samochód do obejrzenia w Tczewie. Auto oczywiście zarejestrowane - na tczewskich blachach.
Wszelkie pytania proszę na nr kom: 695578510, na maile nie odpisuje, GOLF to nie worek kartofli, jak masz na niego kasę, to możesz też zadwonić.
Auto nie jest strute podtlenkiem LPG, silniczek z zadwoleniem mruczy gdy wskazówka wspina się na czerwone pole obrotomierza. Posiadając GOLFA GTI nabywasz prawo do oglądania zazdrosnych min frajerów w tatusiowozach pędzonych przez 90-konne TDI , oczywiście w wstecznym lusterku... Mało ? Gleba taka,że plomby wypadają, a mój kręgosłup wymaga poważnego przeglądu.
Nadal mało ?
Pomyśl ile musisz się natrudzić by jakaś panna wsiadła do poloneza, kupując GOLFA oznaczonego magicznym emblematem GTI dostajesz +20 punktów respektu na ulicy, żadna bladź się Tobie nie oprze drogi czytelniku.
Więcej?
Samochód daje naprawdę niesamowitą frajdę z jazdy przy umiarkowanym zapotrzebowaniu na paliwo, nic tak nie poprawia humoru jak wieczorny objazd miasta połączony z killem na bezbronnej Octavii, Peugeocie czy innej renówce .
Na światłach z przeciwnikiem rozumiesz się bez słów, jedno wciśnięcie akceleratora i kolega obok już wie, że zaraz jego mózg wyśle sms-a do kupy, że spotkanie odbędzie się w majtakach .

Spragniony?

Mając GOLFA otrzymujesz nocne obywatelstwo, wstęp na spoty oraz wyścigi. Moje GTI jest znane i docenione przez najwybitniejszych nocnych obywateli trójmiejskiej metropolii.
GTI, to nie tylko trzy literki ale kawał historii, zarówno motoryzacji jak i mojej. Dzięki tym trzem literom pierwszy raz nie musiałem za to płacić, kocham ten samochód, ale pora się z nim rozstać i szukać czegoś na grubsze lachony, niestety - trójmiejskie kluby stawiają coraz wyższe wymagania ...Możliwa zamiana na BMW 3 E36, lub 5 E39 .

Coś o silniku - prosta jak budowa cepa ośmio zawarowowa konstrukcja , mocna jak diabli, ekonomiczna i trwała. Elastyczniejsza od ABF-a , trochę słabsza, ale znacznie wytrzymalsza .

Przejdźmy teraz do minusów :
- Sprzęgło domaga się wymiany .
- Na fotelach są ślady po niegrzecznych dziewczynkach ... Wiecie o co chodzi. Odrobina chęci i plamki zejdą, chociaż ja je kolekcjonowałem .
- W kilku miejscach auto wymaga interwencji lakiernika, nic poważnego - podwozie jest zdrowe .
- Przez co najmniej pół roku wszysycy będą do Ciebie machać kiedy będziesz jechał GOLFEM, bo bedą myśleć, że to ja, ale czy to minus ? Może poznasz przez to wiele ciekawych dziewczyn chcących pozostawić ślad po sobie na fotelu ...

Cena jest taka niska ponieważ upatrzyłem sobię już inne autko i chcę GOLFA szybko sprzedać . Poważnie zainteresowanych zapraszam na jazdę próbną

miszko 

Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Wysłany: 10-04-2008, 13:17   

Podaj temat. Widocznie moderator w tym temacie wprowadził swoje znaczniki (np. opisał coś itp.) i stąd problem.

** Dodano: 10-04-2008, 14:18 **
Chmm niby wydaje się ok. To jako nowy temat chcesz zrobić?

RobertWroc 

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 10-04-2008, 13:18   

odpowiedź do postu wstyd http://forum.tempra.org/t...1283.htm#117421

czyli kontynuacja tematu golfa

jak możesz wklej to tam,bo mi nie pozwala..:)

Moneta

evillysy 

Województwo: Łódzkie
Wysłany: 10-04-2008, 13:21   

żenada :sciana: ale to ogłoszenie mówi wszystko o golfiarzach, nic dodać nic ując
     assistance   Moneta

Odpowiedz do tematu