|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Pomoże ktoś z kontem na allegro? |
Autor |
Wiadomość |
Darek91
Wiek: 32 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 125 Skąd: Konstancin-Jeziorna
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 10-02-2011, 13:06 Pomoże ktoś z kontem na allegro?
|
|
|
Mam wielką prośbe.Próbuje kupić radio przez allegro ale nie moge bo nie mam pełnej aktywacji konta.
Potrzebuje kogoś żeby zalicytował.Pieniądze wpłacił bym jeszcze dziś tamtemu typowi na konto ktoś kto by mi to wylicytował napisał by mu maila z moimi danymi do przesyłki.
Jest ktoś chętny do pomocy?
** Dodano: 10-02-2011, 13:08 **
P.S. na tej aukcji "niby" można kupić bez rejestracji ale nic z tego.Wylogowałem sie i próbowałem kupić i sie nie da |
_________________ 159A3.000
Stop eco-terrorism, fuck the fuel economy! |
|
|
|
|
D@wIdS
Pomógł: 6 razy Wiek: 32 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 1362 Skąd: Jastrowie/ Złotów
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 10-02-2011, 13:56
|
|
|
Wątpie żeby ktoś chciał coś kupić ze swojego konta. Tu prawie rodzina, ale właśnie to prawie wiele zmienia. Osobiście proponował bym zadzwonić do gościa i się z nim dogadać, lub poprosić jakiegoś kumpla czy sąsiada nawet żeby zalicytował ze swojego allegro. Tak z pewnością będzie szybciej niż tu |
_________________ OPEL ASTRA BERTONE 2.0T
|
|
|
|
|
Darek91
Wiek: 32 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 125 Skąd: Konstancin-Jeziorna
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 10-02-2011, 16:38
|
|
|
Juz po ptokach.Kupiłem inne.Nawet nikogo na GG nie bylo ze znajomych żeby kupił.No ale kupiłem inne.Mozna temat skasowac czy cos |
_________________ 159A3.000
Stop eco-terrorism, fuck the fuel economy! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|