Tempra Tipo Team Strona Główna Logo TTT
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team

SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
ile kosztuje Pilne i czy da sie wymienic
Autor Wiadomość
Papdzan 

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 06-05-2006, 10:12   ile kosztuje Pilne i czy da sie wymienic

mam problem ostatnio na dziórze a raczej wyrwie urwałem łączenie wachacza z ramą czy to mocowanie jest do wymiany bo jak tam zagladałem to jest to chyba przymocowanne na śroby i jeszcze jedno ile taka przyjemnosc okolo moze mnie kosztowć. z gory dzieki:)

Tomilee 

Województwo: Opolskie
Wysłany: 06-05-2006, 11:28   

Jeżeli pytanie dotyczy wahacza przedniego to: łączenie wahacza z ramą ? czyli silentblocka ? wahacz jest zamontowany na 4 śrubach po dwie na silentblocka - czyli tulejki metalowo gumowej. Samą tulejkę można wymienić, ale i tak trzeba ściągnąć cały wahacz.

moley 

Województwo: Pomorskie
Wysłany: 06-05-2006, 13:19   

co oszczędniejsze warsztaty to spawają te łączenia tuleii :red_kartka: a kasują za nowy wachacz

ja przy wymianie lewego wachacza zauważyłem że był spawany , toż to się w pare nie mieści

unknown 

Województwo: Śląskie
Wysłany: 06-05-2006, 16:41   

widziałem ostano teakie silentblock'i w sklepie, niestety ceeny dokładnej nie pamiętam, ale jak za tańszy wahacz 15kę (sworzeń) chcieli 80zł to za samą tuleję jedną, nie dwie, musi być wiele mniej by się opłaciło reanimować... na pewno chodzi Ci o silentblock?
wahacz od ramy ma 2 łączenia, dwie wypustki; te jego wypustki, zaiwasy :D wchodzą w silentblocki czyli tulejkę w kształcie paragrafu _/o-- coś w tym stylu :) to łączenie można na 100% kupić...
------------------------ :!: ----------------------- :arrow: ---------- :idea: ---------------------------------------------------- :!: ------------------------------------- :arrow: ----------------- :idea: ---------------------------- [MC Donald's :arrow: ] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| :arrow: ^ Zlot TTT |------------------------ :dresik:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = ==========================================================================================================================================================================================

---------------- :!: ----------------------------------------- :arrow: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- :idea: ---------------------------------- :!: ---------------------------- :arrow: ------------------------------------------------------------ :!: ---------------------------------- :arrow: ------------- :idea: --------------------
była niezawodna 1.6 Gaźnik LPG...jest Celica V 2.0 GTi na razie się trzyma kupy ;) http://www.nizu.pl
     assistance   Moneta

moley 

Województwo: Pomorskie
Wysłany: 06-05-2006, 16:54   

teraz wachacz na allegro kosztuje 88zł sztuka 17mm sworzen

TEMPRAWG 

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 06-05-2006, 16:58   

tak ale jak koledzy tu niedawno stwierdzili sa nienajlepszej jakosci i proponowali patrzec na te od 110. osobiscie taka cena za wachacz mnie zastanawia ze wzgledu na to ze sam sprzedaje nowe i uzywane czesci i najtaniej jak mozna dostac po hurtowniach to 90 - 95
wiec nie wiem skad oni magli by brac takie tanie
TIPO 2.0 GT 90' B/G
TEMPRA SW 1.6 93' B/G

Czesci uzywane do TIPO/TEMPRY

tel.0723-121-618
     assistance   Moneta

Odpowiedz do tematu