|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
pompa paliwa (pomocy) |
Autor |
Wiadomość |
jarek1510
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 10-03-2012, 18:54 pompa paliwa (pomocy)
|
|
|
Witam. Mam problem z dostawą napięcia do pompy paliwa. Wyjechałem dziś zrobić tanka i nagle auto zaczęło mi fiksować, zaczął przerywać prychać ale na stacje dojechałem myślałem ze jest mało paliwa ale nie w tym tkwił problem. Po zatankowaniu dzieje się to samo obroty wariują samochód gaśnie. Po scholowaniu do garażu sprawdziłem bezpieczniki wszystkie dobre wyjąłem pompę sprawdziłem pompa dobra po sprawdzeniu przewodu zasilającego brak napięcia. Wiecie może gdzie tkwi problem??? Jakiś przekaznik czy coś takiego i gdzie się zanjduje. Proszę o pomoc |
|
|
|
|
Jelcyn
Pomógł: 59 razy Wiek: 37 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3248 Skąd: Lublin
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 10-03-2012, 21:38
|
|
|
Przekaźnik albo kable. |
_________________ NIE DRAŻNIJ MODA, BAN URODY CI NIE DODA |
|
|
|
|
jarek1510
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 11-03-2012, 09:32
|
|
|
napięcie jest doszedłem po kablach do przekażnika, natomiast teraz auto odpala ale natychmiast załącza się CHECK obroty wariują i gaśnie co może być przyczyną??? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|