|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
puchnący wąż |
Autor |
Wiadomość |
stasu
Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 10 Lis 2007 Posty: 141 Skąd: ŁÓDŹ
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 05-12-2007, 23:18 puchnący wąż
|
|
|
Witam mam takie pytanie.
Czy może ktoś spotkał się z taką sytuacją puchnącego węża pomiędzy termostatem a góra chłodnicy nadyma się do tego stopnia że już zaczyna pękać |
|
|
|
|
ubek
Pomógł: 50 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 3790 Skąd: Heilbronn
Województwo: Other
|
Wysłany: 05-12-2007, 23:33
|
|
|
Jakiś felerny może być, albo tak stary że już nie nadaje się do niczego. Wymień na nowy, do układów chłodniczych ( nie jakiś ogrodowy ) i będziesz miał spokój. |
_________________ K.W.A. - Kamikaze Wariaty Alkoholicy
Przy 200 ciężko jest zobaczyć 40 na znaku
www.tomekmichalik.pl |
|
|
|
|
kubek
Pomógł: 12 razy Wiek: 37 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 459 Skąd: Bobrowice
Województwo: Lubuskie
|
Wysłany: 06-12-2007, 19:25
|
|
|
stasu, ja mialem to samo u siebie i co sie okazalo to byla zapchana chlodnica i musialem ja wyczyscic. Po wyczyszczeniu bylo wszystko ok. |
|
|
|
|
rewit
|
Wysłany: 06-12-2007, 19:46
|
|
|
wiesz mialem podobne objawy w szmelcvagenie i mechanik wyrwał koreczek z korka zbiorniczka wyrownawczego. w swoim aucie nie widzialem takiego koreczka więc poprostu niedokręcaj na maxa korka zbiornika. troche zagmatwalem ale dziś niebardzo wiem jak wytlumaczyć jasniej |
_________________ ZAWSZE MOżE BYć GORZEJ |
|
|
|
|
stasu
Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 10 Lis 2007 Posty: 141 Skąd: ŁÓDŹ
|
Wysłany: 09-12-2007, 23:49
|
|
|
zobaczymy na razie wymieniłem kawałek (kumpel dopasował cos ze swojego garażu )i zobaczymy jak bedzie działać a jak nie to 30zł zamiennik a 50 zł oryginał |
_________________ Zielona perełka 1.7 D w krainie gładkich autostrad ale części żyją i szukają nowego właściciela |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|