|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
[pilne] Poszukuje kogoś z warszawy kto ma chwile czasu |
Autor |
Wiadomość |
Hipo
Pomógł: 30 razy Wiek: 42 Dołączył: 30 Kwi 2007 Posty: 2082 Skąd: Jarosław
Województwo: Podkarpackie
|
Wysłany: 27-05-2007, 17:54 [pilne] Poszukuje kogoś z warszawy kto ma chwile czasu
|
|
|
Witam.
Poszukuje osoby z Warszawy która mogłaby poświecić troche wolnego czasu i odebrać dla mnie w Warszawie felgi i wysłać je do mnie Poczta polską, oczywiście koszty przesyłki pokrywam. Poszukuje 15" stalowych i na aukcji są ale niestety tylko odbiór osobisty. osoba która sprzedaje nie chce sie fatygować na poczte bo już pytałem o taką możliwość. Jesli by mi sie udało znaleźć jakąś uczynną dusze to mógłbym łykać te fele .... Za przysługe oferuje browara i moją dozgonną wdzięczność ... |
_________________ Marea 2.4 TD HLX
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
saigon
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 30-05-2007, 21:46
|
|
|
Wal skąd te fele zabrać, może Ci pomogę, jak znajdę chwilę czasu...a potem |
_________________ Gdyby Tipo było takie gówniane jak SMART, to ludzie nie zostawiliby suchej nitki na nim... |
|
|
|
|
Hipo
|
Wysłany: 31-05-2007, 17:04
|
|
|
Heh, szkoda że tak późno się odezwałeś, w sumie to sprawe załatwilem ze sprzedajacą, udało mi sie ją namówić na wysyłkę |
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
saigon
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 31-05-2007, 21:46
|
|
|
No to w sumie chyba lepiej...a późno, bo nie zawsze mam casu na szperanie w sieci, sorki, ale jak co, to wal na priva i się zawsze pomoże. |
_________________ Gdyby Tipo było takie gówniane jak SMART, to ludzie nie zostawiliby suchej nitki na nim... |
|
|
|
|
Hipo
|
Wysłany: 02-06-2007, 16:28
|
|
|
Dzięki będe o tym pamiętał w razie potrzeby.
Pozdrawiam |
JCB 3CX Contraktor |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|