|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Wymiary wałków rozrządu Tipo 2.0 DOHC 113KM |
Autor |
Wiadomość |
Renegat...
Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 28 Sie 2012 Posty: 121 Skąd: KOLUSZKI
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 25-06-2013, 21:53 Wymiary wałków rozrządu Tipo 2.0 DOHC 113KM
|
|
|
Witam
Zna ktoś może wymiary wałków rozrządu w tym silniku,wznios etc?Wymiary od 16V znalazłem,ale od mojej 8V znaleść nie mogę potrzebne głównie do weryfikacji.No chyba że ktoś miałby jakiejś ostrzejsze w dobrej cenie gotowe do sprzedania bo wymieniać i tak będe, ale potrzebuje sprawdzić stan wałków z poprzedniego silniczka który ładnie zmielił panewke:-(ale spokojnie silnik już siedzi 2....i właśnie przy regulacji zaworów wyszło ze wałków juz prawie nie ma hehehe....ale zabrnołem już tak daleko że temu fiatowi nie odpuszcze...mógłbym już ksiażke napisac o naprawach TIPO 2.0 8V
Więc:wymiary wałków,ewentualnie czy ktos ma takie walki do upłynnienia zarówno dolot jak i wylotowy.
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|