|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
obrotomierz raz działa raz nie |
Autor |
Wiadomość |
pabblo666
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 23-01-2011, 10:18 obrotomierz raz działa raz nie
|
|
|
koledzy też mam problem z zegarami mianowicie wszystko działa tylko czasem po odpaleniu niedziała wskażnik paliwa i obrotomierz czasem odpale i wszystko gra a czasem nie i niema znaczenia ile kilometrów zrobie po odpaleniu jak nie działa to już nie zadziała |
_________________ PABBLO666 |
|
|
|
|
Mosior
Pomógł: 9 razy Dołączył: 14 Sty 2010 Posty: 527 Skąd: Kraków
Województwo: Małopolskie
|
Wysłany: 23-01-2011, 11:09
|
|
|
pabblo666, miałem to samo, poszukaj wątku to opisałem tam co i jak. Przyczyna jest dość prozaiczna i łatwo to naprawić. u mnie po naprawie działa bezblędnie
http://forum.tempra.org/t...cff4b88c#242170
i nie wpisuj tego samego problemu w dwóch różnych wątkach bo się zrobi bałagan |
_________________ FIAT TIPO 1.4S + LPG, 78 kucyków
razem przeżywamy upadki i wzloty..
FORD MONDEO MK3 2.2TDCI Platinum - zaprojektowany by cieszyć |
|
|
|
|
brynol69
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 22 Sty 2008 Posty: 346 Skąd: Imielin
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 23-01-2011, 16:11
|
|
|
pabblo666, przeczyść masę pod akumulatorem albo pod cewką zapłonową, gdZieś w tamtych rejonach jest punkt to którego idzie kilka kabelków, także od deski rozdizlczej. u mnie pomogło |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|