|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
powinno dac do myslenia |
Autor |
Wiadomość |
Alan
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 06 Lis 2005 Posty: 636 Skąd: Krapkowice
Województwo: Opolskie
|
Wysłany: 04-01-2006, 12:31 powinno dac do myslenia
|
|
|
ten filmik powinien dac wiele do myslenia,pomijajac forme i tresc(bo zrobiony bardzo dobrze
zapnij pasy |
_________________ Jedna z 9193 sztuk. Wzbudza pełne aprobaty spojrzenia koneserów - u prostaków natomiast, wywołuje głęboką zadumę...
Lancia Kappa SW 2.4 Tds
|
|
|
|
|
Tempers
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 04-01-2006, 17:27 Re: powinno dac do myslenia
|
|
|
alan napisał/a: | ten filmik powinien dac wiele do myslenia,pomijajac forme i tresc(bo zrobiony bardzo dobrze
zapnij pasy |
No, ciary na plecach. I ta muza. Daje do myślenia. Nawet mój małolat zrozumiał.
pozdro |
_________________ Oto moje furki:
- Tempra 1.6 SX ie Gaz
- KIA SHUMA - 2001 r.- 1.8 Full Wersja |
|
|
|
|
romano
Pomógł: 56 razy Dołączył: 09 Sty 2005 Posty: 2132 Skąd: Chorzów
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 04-01-2006, 18:20
|
|
|
Mocne i przekonywujące i na dodatek nieźle zrobione. |
_________________ Fiat Tipo 1.6 gaźnik RIP
Nissan Primera P11 SR20DE
Nissan Primera P11.144(lift) SR20DE
|
|
|
|
|
Chiquita
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 05-01-2006, 18:47
|
|
|
No fakt fajny filmik, daje do myślenia ale w ciekawy sposób. |
|
|
MupiK
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 14 Maj 2005 Posty: 1350 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 06-01-2006, 00:42
|
|
|
Hmm niewiem ja tam od malego jezdzilem w pasach niektorzy znajomi sie burza jak im kaze zapinac na tylnych siedzeniach ale mam to w d....
Jak che jechac to zapinaja jak nie to wylot |
_________________ www.aquamelior.pl - systemy filtracji wody, chemia i części do ekspresóworaz akcesoria, systemy filtracji powietrza, klimatyzacje, stacje uzdatniania wody, pompy ciepła i inne. W razie pytań proszę śmiało pisać. |
|
|
|
|
Pele_Tipo
Województwo: Mazowieckie
|
Wysłany: 06-01-2006, 22:40
|
|
|
JA TAK SAMO ZAWSZE ZAPINAM PASY
czasem sie nawet wkurzam jak z tylu ktos nie ma a wlasciciel sie burzy ze z tylu niepotrzebne, jak powie to niezbyt milo to ripostuje ze w kazdym porzadnym aucie sa no nie
a jak ktos u mnie nie zapina, to jesli mam na to humor, najlepsza moja metoda jest (najlepiej jak silnik jest juz cieply) chodzenie po co drugim zakrecie bokiem na rekawie, gaz opor i hamowanko na styk jesli jest sucha nawierzchnia, a jesli mokra to odwrotnie jest jeszcze duzo miejsca, predkosc jeszcze znaczna, pedal w opor i przy deszczu przy ok 40-60kmh autko leeeeeeci.
Zostalem juz od psycholi wyzwany nie raz i nie dwa... bo kazdemu madrzacemu sie laikowi mokro sie robi... a ja tyle o ile sobie moge ufac gdy wiem ze cos robie z rezerwa bezpieczenstwa, o tyle nigdy nie mozna do konca zaufac drugiemu uzytkownikowi drogi. |
_________________ bylo 159A2.000, jest 160A1.046 i minus 200kg, a od niedawna takze pierwszy sponsor www.motohurt.com
|
|
|
|
|
madzia.
Wiek: 48 Dołączyła: 13 Maj 2005 Posty: 262 Skąd: Ostrzeszów
Województwo: Wielkopolskie
|
Wysłany: 09-01-2006, 14:28
|
|
|
mój ojciec nauczył moją matkę zapinania pasów w ten sposób, że wmówił jej, że jak nie zapnie to autko nie odpali i rzeczywiście nie odpalało tak długo dopóki się nie zapięła teraz ma nawyk taki, że wchodząc do jakiegokolwiek auta od razu zapina pasy
ja zapinam i jadąc ze mną pasażerowie też muszą a jak nie chcą to auto nie pojedzie
wkurzają mnie kolesie, którzy twierdzą, że nie muszą zapinać pasów, bo tak dobrze jeżdżą i tak dobre auta mają, że nic im się nie stanie |
_________________ Ja gaduła jestem....a na autach się nie znam ;o) |
|
|
|
|
tnnn
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 10-01-2006, 00:06
|
|
|
madzia napisał/a: | wkurzają mnie kolesie, którzy twierdzą, że nie muszą zapinać pasów, bo tak dobrze jeżdżą i tak dobre auta mają, że nic im się nie stanie |
Pal szesc ich zdrowie - mnie bardziej denerwuje mozliwosc, iz jeden z takich ekspertow, lecac lotem parabolicznym, wbije mi sie kiedys do Tipka :/ |
_________________ ... |
|
|
|
|
Alan
|
Wysłany: 10-01-2006, 23:16
|
|
|
STEVO napisał/a: | Mój wypadek właśnie tak wyglądał jak na tym filmie ,uderzenie w drzewo ,zapięte pasy. Gdybym wiedział co jest na tym filmie to bym tego nawet nie włączył bo źle się teraz czuje... |
no coz film nie takie ma przeslanie aby komus zrobilo sie niedobrze a raczej wrecz odwrotnie |
|
|
|
|
Alan
|
Wysłany: 11-01-2006, 14:24
|
|
|
Stevo sory ale nie zrozumielismy sie,rozumiem o co Ci chodzi,poprostu nie wiem coz miales za przezycia i nie zamiezam z toba wdawac sie w dyskusje wiadomo jak sie cos takiego przezylo to wspomnienia bola.... |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
|
Wysłany: 15-01-2006, 19:07
|
|
|
dobry, krótki i mądrze zrobiony.....
było już wiele dobrych wcześniej, choć bardziej drastycznych , a ten tak w sam raz by zapamiętać.... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|