|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Taśma klejąca |
Autor |
Wiadomość |
kiss
|
Wysłany: 21-08-2005, 14:52 Taśma klejąca
|
|
|
Serdecznie Witam wszystkich forumowiczów.
Moje pytanie jest skierowane do tych, którzy mają jakielkowiek informacje na temat sprzedaży w detalu taśmy dwustronnie klejącej o
grubości od 0,15 do 0,30 mm ,
termo przewodzącej na podkładzie kleju o działaniu neutralnym
przy zastosowaniu zewnętrznym zakres tem. od -40 do +70
szerokość dowolna ,
Wszelkie próby znalezienia producenta lub dostawcy są ograniczone z powodu skierowania zamówień w/w towaru bezpośrednio do .....producentów. Sami widzicie, że przy niewielkiej ilości zamawianej taśmy praktycznie nikt się tym nie zajmuje.
Taśmę taką oferuje m.in. 3M lub Scapa
Może ktoś z Was ma niewielką ilość takiej taśmy (ja potrzebuję pasek 80 x 200)
i mógłby mi odsprzedać
Pozdrawiam |
_________________ Tempra 2.0 i.e. cat. 8V MPI |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 22-08-2005, 19:55
|
|
|
masz w lokalizacji 'śląsk' a to wele nie mówi :-) ale sklepy elektroniczne może masz w okolicy?
na allegro widywałem różne dziwne taśmy na pojedyncze rolki nawet,
a w większych sklepach elektronicznych gdzie mają 1001 innych też drobiazgów, narzędzi, materiałów nie związanych typowo z elektroniką tego typu rzeczy też mogą mieć...
w Bielsku w mniejszych raczej prywatnych sklepikach czasem może dałoby się kupić / zamówić, powinny też być w większych 'multi' sklepach jak np Nowy Elektronik (oddziały w różnych częściach kraju, głów. Śląsk...) popytaj tam jak jest w okolicy....
a z ciek. po co Ci taka taśma? |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|