|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Autologowanie na forum |
Autor |
Wiadomość |
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 15-02-2006, 09:40 Autologowanie na forum
|
|
|
Witam,
Kilka osób już zwróciło się z tym do mnie. Otóż pomimo, że zaznaczyli autologowanie
co jakiś czas wylogowywuje ich.
Chodzi o to, że zostały wprowadzone nowe zabezpieczenia.
Jeśli logujesz się z innego IP niż poprzedni to zaostaniesz automatycznie wylogowany.
Jeśli komuś to nie odpowiada może wyłączyć to zabezpieczenie na swoim koncie. Wtedy już nie powinień być wylogowywany przy zmianach IP. Np. jak ktoś ma neostradę to musi to wyłączyć, bo zawsze będzie wylogowywany.
Poniżej obrazek. Edytujemy swój profil, tutaj zaznaczamy opcje NIE . Zapisujemy, to wszystko. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
unknown
Pomógł: 66 razy Wiek: 41 Dołączył: 17 Mar 2005 Posty: 3978 Skąd: |°Bielsko-Biała°|
Województwo: Śląskie
|
Wysłany: 05-03-2006, 01:03
|
|
|
aha!
super , thx za wyjaśnienie, bo też miałem pytać właśnie czy u siebie porządki w cookies itp robić czy tu coś zmieniane, że mnie nie zapamiętuje i na nowo hasło itp... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|