|
Ogólnopolski Klub Tempra Tipo Team
|
Forum a Android |
Autor |
Wiadomość |
pawel200388
Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Sie 2006 Posty: 69 Skąd: Skierki
Województwo: Łódzkie
|
Wysłany: 06-05-2012, 09:14 Forum a Android
|
|
|
Witam,
nie szukałem przyczyny, ale próbując wysłać post w jednym z działów, bądź prywatną wiadomość z tabletu, wywala błąd serwera 500. Zawsze A szkoda bo średnio 3 dni w tygodniu nie mam dostępu do żadnego kompa ;/
System Android 4.0.1
Tablet: Acer Iconia Tab A500
Przeglądarka: przeglądarka wbudowana, Opera Mobile, Dolphin Browser for Pad Beta, Firefox Beta, Firefox Nightly. |
_________________ --------------------
Szukasz części do tempry? Sprawdź tu:
http://forum.tempra.org/-vt22568.htm#273568 |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 06-05-2012, 16:06
|
|
|
Wiesz co przejrzę to, ale przemo to już stary skrypt.
Coraz gorzej mu z kompatybilnością. Przejrzę, ale nic nie gwarantuję. |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
pawel200388
|
Wysłany: 06-05-2012, 16:10
|
|
|
Wiem wiem, prowadziłem forum na tym skrypcie, ale nie wnikałem czy ktoś może w sieci już kombinował z tym. Poza tym wywala 500, a nie 4xx, więc się zastanowiłem, czy to aby na pewno wina skryptu.
Pozdro
PS, może czas zastanowić się nad konwersją do czegoś aktualnego? (taka tylko cicha sugestia, nie oczekuję odpowiedzi )
PPS Tak swoją drogą... Wordpressa wystarczy nie zaktualizować w ciągu tygodnia, a ktoś mi się usiłuje włamać na serwer, z phpBB3 jest odrobinę lepiej, ale... jakim cudem Ty sobie jeszcze radzisz (na to również nie oczekuję odpowiedzi ) |
|
|
|
|
Emf
Pomógł: 26 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Sty 2005 Posty: 2668 Skąd: Piotrków Trybunalski
|
Wysłany: 06-05-2012, 16:17
|
|
|
No nie wiem, czy to dobry pomysł.
Na jednym z for gdzie byłem zalogowany też chodziło na przemo ale w związku ze zbyt dużą ilością userów przenieśli na inny chyba vbBulletin.
Jak dla mnie porażka.
Fakt, ma wiele opcji, jest bardziej rozbudowany ale jak dla mnie przez to baaardzo nieczytelny.
Nawet przestałem tam w ogóle zaglądać.
To oczywiście moja opinia bo o gustach się podobno nie dyskutuje |
_________________ Była Włoszka.
Był Niemiec.
Teraz jest Francuz.
|
|
|
|
|
pawel200388
|
Wysłany: 06-05-2012, 21:33
|
|
|
Tak jak Przemo kiedy się powłącza wszystkie możliwe dodatki Alternatyw trochę jest, kwestia tylko mądrego admina, którego jak widać, mamy na tym forum |
|
|
|
|
miszko
Pomógł: 111 razy Wiek: 41 Dołączył: 21 Lis 2004 Posty: 6990 Skąd: Toruń
Województwo: Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: 19-05-2012, 21:28
|
|
|
Nie, TTT jest jak ikona, ona pozostanie do końca taka jaka jest. Nie będzie nigdy aktualizacji, chyba że wyjdzie jakaś łatka bezpieczeństwa.
Za to na dawnym fiat forum, a teraz fiat klub polska było przejście z Przema na vBulletin.
Emf napisał/a: | Fakt, ma wiele opcji, jest bardziej rozbudowany ale jak dla mnie przez to baaardzo nieczytelny. |
Kwestia obadania. Powiem tak, że na Przemku irytują mnie już pewne rzeczy dzisiaj Kiedyś mniej, ale jak się dużo korzysta z vB lub IPB to widać już "przepaść". Dużo pluginów też pisałem do vB pod swój użytek i to nieba a ziemia do Przemka.
** Dodano: 19-05-2012, 22:29 **
Po drugie, forum na TTT ma dużo moich autorskich modyfikacji - a teraz to konwertować...
Nie, TTT jest jak mówiłem ikoną samą w sobie |
_________________ Fiat Tempra 1.6, LPG, '94, ~425 tys. km, srebrna
Zajrzyj na Fiat Klub Polska |
|
|
|
|
paziak
Wiek: 33 Dołączył: 22 Lis 2010 Posty: 25 Skąd: Krasnystaw
Województwo: Lubelskie
|
Wysłany: 31-05-2012, 10:41
|
|
|
HTC Wildfire
Android 2.2.1 Froyo
Opera Mobile / mini
ok miesiąca temu wszystko działało teraz nie mam możliwości sprawdzenia. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Wersja do druku
|
© 2004-2011 by tempra.org & Fiat Klub Polska
Wypowiedzi oraz zdjęcia należą do ich autorów. Nie odpowiadamy za ich treść. Zabrania się kopiowania zdjęć, treści oraz plików zawartych na tej stronie bez zgody administracji.
|